Jaa verkkoleikkeitä muiden kanssa

Jaa leikkeitä

Web Clipper helpottaa verkosta löytämäsi tietämyksen ja inspiraation jakamista ystäviesi ja työtovereidesi kanssa:

• Ota näyttökuva sivustosta, josta pidät, tee siihen merkintöjä ja lähetä se suunnittelijalle
  • Jaa mielenkiintoinen sivusto ystäviesi kanssa sosiaalisten verkostojen välityksellä
  • Liitä verkkoleikkeen tai sivuston linkki suoraan työtovereidesi kanssa käytävään keskusteluun

Jaa Google Chromessa, Safarissa tai Operassa

Kun olet tallentanut verkkoleikkeen, voit jakaa sen LinkedInin, Facebookin, Twitterin, Work Chatin tai sähköpostin kautta napsauttamalla Jaa. Voit myös jakaa verkkoleikkeen julkisena linkkinä, jonka voit kopioida ja liittää mihin tahansa asiakirjaan tai viestisovellukseen.

Jaa sähköpostina
Jaa linkkinä

Jaa sähköpostitse
Jaa URL-osoitteen kautta

Jaa Internet Explorerissa tai Firefoxissa

Tallenna verkkoleike mistä tahansa selaimesta ja jaa se sitten helposti Evernote-tililtäsi.

1. Tallennettuasi leikkeen avaa Evernote-tilisi (kirjaudu tarvittaessa sisään).
  2. Avaa leikkaamasi muistiinpano(t) ja valitse muistiinpanojen jakopainike työkalupalkista muistiinpanosi ylälaidasta. Valitse jokin ikkunassa olevista jakamisvaihtoehdoista: Work Chat, Facebook, Twitter, LinkedIn tai sähköposti.

Lisätietoja muistiinpanojen jakamisesta