Jaa, vie ja tulosta muistiinpanosi

Penultimate helpottaa kaikkien piirustustesi ja käsinkirjoitettujen muistiinpanojesi jakamista ja varmuuskopioimista sähköpostitse, linkkeinä tai PDF:inä.

Jaa muistiinpanoja sähköpostilla tai sosiaalisen median sivustoissa.

Jos olet kirjautunut sisään Evernoteen Penultimatessa, voit lähettää sähköpostissa julkisen linkin (URL-osoitteen) muistiinpanoosi tai julkaista linkin (URL-osoitteen) muistiinpanoosi millä tahansa sosiaalisen verkoston sovelluksella, johon olet kirjautunut sisään laitteeseesi.

Muistiinpanon jakamisvaihtoehto

Muistiinpanon lähettäminen sähköpostissa tai julkaiseminen linkkinä:

Kun olet muistiinpanosivulla, paina ja pidä pohjassa muistiinpanoa ja liu’uta sormesi jakamispainikkeen päälle (ruutu, jossa on ylöspäin osoittava nuoli). Lähetä muistiinpano sähköpostitse valitsemalla Sähköposti tai julkaise se sosiaalisen verkoston sovelluksessa valitsemalla kyseinen sovellus.

Kun muistiinpanosi on synkronoitu Evernote-tilisi kanssa, voit jakaa niitä samoin kuin mitä tahansa Evernote-muistiinpanoja.

Lisätietoja muistiinpanojen jakamisesta Evernotessa

Vie ja tulosta muistiinpanoja

Zoomaustila
  1. Avaa mikä tahansa muistiinpano, paina ja pidä pohjassa muistiinpanoa
  2. Vedä sormesi jakopainikkeen yli (ruutu, jossa on ylöspäin osoittava nuoli).

Muistiinpanojen vieminen jakamista tai varmuuskopiointia varten:

• Vienti PDF:änä: Valitse Vie PDF
  • Tulostaminen: Tulosta PDF valitsemalla Tulosta

Penultimate-muistiinpanojen vieminen Evernoten varmuuskopiointitiedostoina (.ENEX):

1. Kirjaudu Evernoteen Penultimatesta.
  2. Synkronoi Penultimate-muistiinpanosi Evernoten kanssa ja käytä niitä tietokoneelta tai mobiililaitteelta.
  3. Kun olet Evernotessa, muistiinpanot ja kokonaiset muistikirjat voidaan tallentaa myös Evernoten varmuuskopiointitiedostoina (.ENEX) miltä tahansa pöytätietokoneelta.

Lisätietoja muistiinpanojen luomisesta ja palauttamisesta Evernotessa

Varmuuskopioi muistiinpanosi Dropboxiin (tai muihin tuettuihin sovelluksiin)

Muistiinpanojen varmuuskopiointi Dropboxiin PDF-tiedostoina tai Penultimaten varmuuskopiotiedostoina (.PEN):

1. Varmista, että olet asentanut Dropboxin laitteeseesi ja kirjautunut sisään Dropboxiin Penultimaten Asetukset-sivulla. Ota käyttöön .PEN-muoto, jos aiot viedä PEN-tiedostoja.
  2. Avaa mikä tahansa muistiinpano, paina ja pidä pohjassa muistiinpanoa ja vedä sormesi jakamispainikkeen yli (ruutu, jossa on ylöspäin osoittava nuoli). Valitse Vie PDF (tai Vie PEN*) ja sitten Dropbox tai muu tuettu sovellus muistiinpanon tallentamiseksi.

Lisätietoja muistiinpanojen luomisesta ja palauttamisesta Evernotessa

* Huom: Voit myös viedä muistiinpanosi Evernote Penultimate (.PEN) -varmuuskopiotiedostoina, jos sinulla on tätä muotoa tukevia sovelluksia.