Jaa muistikirjoja

< Edellinen / Seuraava >

Jaa muistikirjoja

Näyttökuva jaetusta muistikirjasta

Evernotella voit jakaa muistikirjojasi nopeasti ja helposti muiden ihmisten kanssa halutessasi. Jaa muistikirjoja, jotta muut voivat nähdä ne ja tehdä yhteistyötä. Esimerkki:

• Järjestä ryhmäprojekti – Kerää kaikki kokousmuistiinpanot, tiedostot ja tehtävälistat yhteen sijaintiin.
  • Laadi luova säiliö – Tallenna suunnitteluinspiraatiot, artikkelit ja valokuvat.
  • Suunnittele työmatka – Laita matkasuunnitelmat, pakkauslista ja puhelinnumerot paikkaan, josta ne ovat aina saatavilla.

Jos haluat jakaa yksittäisiä muistiinpanoja jakamatta koko muistikirjaa, siirry kohtaan Jaa muistiinpanoja.

Jaa muistikirja

Kun jaat muistikirjan Evernotessa, vastaanottavat voivat avata sen suoraan sovelluksen Jaettu kanssani -osiosta. Luo muistikirja noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä).
    3. Valitse alasvetovalikosta Jaa muistikirja.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä kutsu.

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napsauta valikkopainiketta (kolme pistettä).
    3. Valitse alasvetovalikosta Jaa muistikirja.
    4. Valitse Jaettu ja syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    5. Määritä käyttöoikeustaso.
    6. Napsauta Valmis.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä).
    3. Valitse alasvetovalikosta Jaa muistikirja.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä kutsu.

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napsauta valikkopainiketta (kolme pistettä).
    3. Valitse alasvetovalikosta Jaa muistikirja.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Määritä käyttöoikeustaso.
    6. Napsauta Jaa.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Uusi Evernoten iOS-versio

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta Jaa-painiketta kohdan "Kutsu joku" vierestä.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäpainiketta.
    6. Napauta Lähetä.

Evernoten iOS-version vanhempi versio

1. Avaa Muistiinpanot-välilehti ja napauta muistikirjaa, jonka haluat jakaa.
    2. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä).
    3. Napauta Jaa muistikirja.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäkuvaketta.
    6. Napauta Valmis.
  • Android

Uusi Evernote Androidille

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta Jaa-painiketta kohdan "Kutsu joku" vierestä.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäpainiketta.
    6. Napauta Lähetä.

Vanhempi Evernote Androidille

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napauta Jaa-painiketta (kolme toisissaan kiinni olevaa pistettä).
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäkuvaketta.
    5. Napsauta Lähetä.
  • Verkko

Uusi Evernote Web

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napsauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä).
    3. Valitse alasvetovalikosta Jaa muistikirja.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä kutsu.

Evernote Webin vanhempi versio:

1. Avaa jaettava muistikirja.
    2. Napsauta Jaa.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä.

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

Avainsanat:

• liity
  • liitytty muistikirjaan
  • jaa
  • jaa muistikirja
  • jaa muistikirja
  • jaettu
  • jaettu muistikirja
  • jakaminen