Jaa muistikirjoja

Jaa muistikirjoja

Jaa muistikirjoja

Evernote sallii sinun jakaa muistikirjojasi nopeasti ja helposti muiden ihmisten kanssa halutessasi. Jaa muistikirja salliaksesi muiden tarkastella sitä ja tehdä siinä yhteistyötä.

Näyttökuva jaetusta muistikirjasta

Jaettujen muistikirjojen avulla voit:

  • Järjestä ryhmäprojekti – Kerää kaikki kokousmuistiinpanot, tiedostot ja tehtävälistat yhteen sijaintiin.
  • Laadi luova säiliö – Tallenna suunnitteluinspiraatiot, artikkelit ja valokuvat.
  • Suunnittele työmatka – Laita matkasuunnitelmat, pakkauslista ja puhelinnumerot paikkaan, josta ne ovat aina saatavilla.

Miten yksittäisiä muistiinpanoja jaetaan jakamatta koko muistikirjaa

 

Eri tajoja jakaa muistikirjoja:

  • Jaa muistikirja yhden tai useamman henkilön kanssa
  • Jaa henkilökohtaisia muistikirjoja linkkeinä (URL:inä)
  • Jaa muistikirja kaikkien yrityksesi Evernote Business -tilin käyttäjien kanssa

Jaa muistikirja yhden tai useamman henkilön kanssa

Jaa muistikirjoja Work Chatissa

Jaa muistikirja Work Chatissä

  1. Avaa muistikirjaluettelo ja etsi muistikirja, jonka haluat jakaa.
  2. Napsauta Work Chat -painiketta (puhekuplaa, jossa on nuoli), joka näkyy, kun siirrät osoittimen muistikirjan ylle (pöytäkoneet), tai napauta asetuspainiketta (kolme pistettä), ja napauta siten Jaa muistikirja (iPhone, iPad ja iPad Touch) tai napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Jaa (Android).
  3. Määritä käyttöoikeustasoksi ”Voi muokata ja kutsua”, ”Voi muokata” tai ”Voi katsella”.
  4. Anna vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto), kirjoita halutessasi viesti ja napsauta tai napauta Lähetä.

Kun jaat muistikirjan Work Chatin avulla, vastaanottajat voivat avata muistikirjan suoraan pikaviestistä ja keskustella siitä välittömästi. Kun joku tarkastelee Work Chatissa heidän kanssaan jaettua henkilökohtaista muistikirjaa, kyseinen muistikirja lisätään heidän tiliinsä. Aina kun joku jakaa Business-muistikirjan muiden yrityksen jäsenten kanssa, muistikirja lisätään automaattisesti vastaanottajan Business-muistikirjaluetteloon seuraavalla synkronointikerralla.

Määritä lupatasot

Näyttökuva muistikirjan käyttöoikeusasetuksista

Kun kutsut ihmisiä tekemään kanssasi yhteistyötä muistikirjassa, voit määrittää heidän käyttöoikeustasonsa:

  • Voi muokata ja kutsua: Kutsutut voivat tehdä muutoksia muistiinpanoihin, lisätä muistiinpanoja, jakaa yksittäisiä muistiinpanoja sähköpostitse tai julkisten URL-osoitteiden avulla sekä kutsua lisää käyttäjiä tarkastelemaan ja muokkaamaan jaettua muistikirjaa.
  • Voi muokata: Kutsutut voivat tehdä muutoksia muistiinpanoihin, lisätä muistiinpanoja sekä jakaa yksittäisiä muistiinpanoja sähköpostitse
  • Voi tarkastella: Kutsutut voivat ainoastaan tarkastella jaetun muistikirjan muistiinpanoja.

Muuta muistikirjan lupia tai lopeta jakaminen

Jos haluat tarkastella ja muokata jo jaettujen muistikirjojen oikeuksia, mukaan lukien lopettaa jakamisen, etsi muistikirja muistikirjaluettelosta ja toimi seuraavasti:

  • Mac

    Napsauta muistikirjan nimeä oikealla painikkeella ja valitse Muuta jakamista... nähdäksesi käyttöoikeudet ja muuttaaksesi niitä.

  • Windows

    Napsauta muistikirjan nimeä oikealla painikkeella ja valitse Muuta jakamista... nähdäksesi käyttöoikeudet ja muuttaaksesi niitä.

  • iPhone, iPad ja iPod Touch

    Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Muistikirja-asetukset > Muistikirjan käyttöoikeudet nähdäksesi käyttöoikeudet ja muuttaaksesi niitä.

  • Android

    Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) muistikirjan nimen vieressä ja napauta Muuta jakamista nähdäksesi käyttöoikeudet ja muuttaaksesi niitä.

  • Verkko

    Napsauta infopainiketta (i-kirjain) muistikirjan nimen kohdalta ja napsauta sitten Muuta jakamista näyttääksesi käyttöoikeudet ja muuttaaksesi niitä.

Jaa henkilökohtaisia muistikirjoja linkkeinä (URL:inä)

Saatavilla Maciin ja Windowsiin

Voit jakaa (julkaista) muistikirjan linkkinä (URL). Jokainen, jolla on tämä linkki, voi käyttää muistikirjaa. Päätät itse, haluatko antaa tämän linkin muutamalle ulkopuoliselle myyjälle, kaikille asiakkaillesi tai aivan jokaiselle yhteisösivustosyötteessä.

Henkilökohtaisen muistikirjan julkaiseminen linkkinä muiden käytettäväksi:

  1. Avaa muistikirjojesi luettelo (varmista, että henkilökohtaiset muistikirjat ovat näkyvissä) ja valitse julkaistava muistikirja.
  2. Napsauta henkilökohtaista muistikirjaa oikealla painikkeella ja valitse Julkaise muistikirja... (Mac) tai valitse Muuta jakamista... ja napsauta sitten Julkaise (Windows).

Jaa muistikirja kaikkien yrityksesi Evernote Business -tilin käyttäjien kanssa

Voit jakaa (julkaista) Business-muistikirjan koko yrityksen kanssa, jotta jokainen Evernote-tilin käyttäjä voi lukea sen sisällön ja lisätä sen omaan muistikirjaluetteloonsa. Jos haluat julkaista henkilökohtaisen muistikirjan yrityksen Evernote-tilillä, se on ensin muunnettava Business-muistikirjaksi.

Lue lisää

Jaa mitä tahansa yhtiöllesi hyödyllisiä resursseja, kuten:

  • Yhtiön yhteyshenkilöiden, kumppanien ja asiakkaiden luettelot.
  • Muita yhtiön työntekijöitä kiinnostavia projekteja
  • Yhtiön perehdytysaineistoja ja lomakkeita

Business-muistikirjan julkaiseminen, jotta kaikki yhtiön työntekijät voivat käyttää sitä:

  1. Avaa muistikirjojesi luettelo (varmista, että myös Business-muistikirjat ovat näkyvissä) ja valitse julkaistava muistikirja.
  2. Napsauta pöytätietokoneessa Business-muistikirjaa oikealla painikkeella ja valitse Jaa muistikirja... > Kaikkien käytettävissä (Mac) tai napsauta Business-muistkirjaa oikealla painikkeella ja valitse Muuta muistikirjan jakamista... > Julkaise (Windows). Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod Touchissa asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Muistikirjan asetukset > Julkaise yritykselle. Napauta Androidissa asetuspainiketta (kolme pistettä) muistikirjan nimen vierestä ja napauta Julkaise.
  3. Lisää muistikirjan kuvaus. Kuvauksen näkevät kaikki, jotka selaavat muistikirjoja Businessin aloitussivulla.
  4. Anna tiimillesi haluamasi käyttöoikeustaso ja napsauta Julkaise aloittaaksesi muistikirjan jakamisen.
    Voit valita käyttöoikeustason koko tiimillesi – lupa tarkastella, lupa muokata tai lupa muokata ja kutsua. Voit myös käyttää eri käyttöoikeustasojen yhdistelmiä yksilöihin ja koko yritykseen – voit esimerkiksi kutsua yrityksen tarkastelemaan työntekijän muistikirjaa mutta kutsua ainoastaan henkilöstöosaston muokkaamaan sitä.

Huomautus: Jos haluat joskus kumota muistiinpanon yhtiönlaajuisen käyttöoikeuden, valitse tai napauta X yhtiösi Evernote-tilin nimen vierestä jakoasetuksista.

Lisää vihjeitä

Muita tapoja ottaa kaikki irti muistiinpanojen jakamisesta ja esittämisestä Evernotessa:

  • Jaettujen muistiinpanojen automaattinen tunnistus: Jos joku muu muokkaa jakamaasi muistiinpanoa, näet hänen profiilikuvansa. Evernote estää lisäksi useita ihmisiä muokkaamasta samaa muistiinpanoa. Lisätietoja
  • Tilaa muistikirjan päivitysilmoitukset: Kuka tahansa, jonka kanssa olet jakanut muistikirjan, voi tilata ilmoituksia tai sähköpostihälytyksiä, kun muistikirjaan luodaan uusi muistutus. Lisätietoja

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Avainsanat:

  • tee yhteistyötä
  • yhteistyö
  • oppaat
  • liity
  • liitytty muistikirjaan
  • jaa
  • jaa muistikirja
  • jaa muistikirja
  • jaettu
  • jaettu muistikirja
  • jaettujen muistikirjojen rajoitus
  • jakaminen
Toistetaan videota %{current} / %{total}
Video %{current} / %{total}