Kutsu ja kouluta tiimisi

< Edellinen / Seuraava >

Kutsu ja kouluta tiimisi

Kun olet asentanut Evernoten tiimillesi, on aika esitellä tiimille resurssit ja tuen, jota he tarvitsevat menestyäkseen.

Kutsu tiimisi liittymään tilille

Lisää käyttäjiä

Lähetä kutsuja liittyä tiimiin hallintakonsolista:

1. Napsauta navigointivalikossa Lisää käyttäjiä
  2. Kirjoita kunkin kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite
  3. Napsauta Kutsu, kun olet valmis lähettämään kutsut

Kukin henkilö saa sähköpostikutsun sekä ohjeet, miten liittyä tiimin Evernote Teams -tilille.

Huomautus: ennen 15. syyskuuta 2017 luoduilla Evernote Teams -tileillä voidaan määrittää automaattinen hyväksyntä tiimiin liittymiselle. Lue lisää >>

Tarkista kutsun tila

Tarkista lähetettyjen kutsujen tila hallintakonsolin Hallinnoi käyttäjiä -sivulla. Jos joku unohtaa hyväksyä saamansa kutsun, voit lähettää sen uudelleen. Jos muutat mielesi, voit peruuttaa kutsun.

Laadi koulutusstrategia

Kun olet lähettänyt kutsuja, kannattaa jakaa lisätietoja Evernotesta, jotta tiimisi saa selkeän kuvan palvelusta. Sen lisäksi, että ihmiset viitataan käytettävissä olevaan dokumentaatioon ja oppaisiin, kannattaa varata aikaa kalenterissa seuraavanlaisten aiheiden esittämiseen:

• Tavoitteet ja odotukset Evernoten käytölle tiimin jaettuna työtilana
  • Lanseerausaikataulu ja aikajanat
  • Työtilan valmistelujen ja nimeämiskäytäntöjen yhteenveto
  • Jatkuva tuki ja lisäresurssit
  • Live-esittelyissä kuvataan erilaisia tilanteita, joissa Evernote voi parantaa nykyisiä kommunikointimalleja ja työnkulkuja, kuten seuraavat:

ESIMERKKITILANNE

• Tavoite: Kun myyntitiimimme on kentällä, heidän on voitava käyttää välittömästi tärkeimpiä muistiinpanojaan, esityksiä, laskentatauluja ja muita myyntimateriaaleja. He tarvitsevat lisäksi tavan tuoda muistiinpanonsa asiakaskokouksiin millä tahansa laitteella, joka heillä on mukanaan.
  • Ratkaisu: Evernote asennetaan kaikkiin myyntitiimimme käyttämiin laitteisiin, heillä on kaikki myyntimateriaalit käytettävissään ja heidän muistiinpanonsa kootaan jaettuun työtilaan.

Tarjoa koulutusta ja jatkuvaa tukea

Kannusta tiimiäsi tutustumaan Evernote-sovelluksen työtilaesimerkkeihin Evernoten Ohje- ja oppimiskeskuksessa. Esimerkkejä:

Tutustu lisäresursseihin

Ota kaikki irti Evernote Teamsistä vinkeillä, resursseilla ja jatkuvalla tuella.