Kertakirjautumisen (SSO) ottaminen käyttöön omalla Evernote-tilillä

Kertakirjautumisen (SSO) ottaminen käyttöön omalla Evernote-tilillä

Kertakirjautumisen (SSO) ottaminen käyttöön omalla Evernote-tilillä

Kun yrityksesi Evernote-tilinvalvoja ottaa kertakirjautumisen (SSO) käyttöön, sinun on kirjauduttava Evernote-tilillesi SSO-tunnistetiedoillasi voidaksesi käyttää yrityssisältöä.

Oletko uusi Evernoten käyttäjä?

Jos olet uusi Evernote-käyttäjä, sinun tulee luoda uusi Evernote-tili, ennen kuin voit liittyä yrityksesi Evernote-tilille.

Etkö kuulu yrityksesi Evernote-tiliin?

Jos käytät tällä hetkellä Evernotea mutta et ole koskaan liittynyt yrityksesi Evernote-tiliin, tarvitset yrityksesi tilinvalvojalta kutsun päivittää ja liittyä yritystiliin.

Kun olet napsauttanut kutsulinkkiä liittyäksesi yrityksesi Evernote-tiliin, sinua pyydetään suorittamaan SSO-määritysprosessi. Napsauta Kirjaudu sisään, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-määritysprosessi.

SSO-kirjautumisilmoitus

Oletko jo liittynyt yrityksesi Evernote-tiliin?

Kun olet liittynyt yrityksesi Evernote-tiliin, tarvitset seuraavat SSO-kirjautumistiedot SSO-määritysprosessia varten:

• Käyttäjänimi: LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), yleensä yrityssähköpostitilin nimi.
  • Salasana: yritysverkkoon kirjautumiseen tarvittava salasana.

Jos tarvitset SSO-määritykseen liittyvää apua, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai Evernote-tilinvalvojaan.

Evernote Macille

Kirjaudu Evernote-tilillesi ja anna kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön henkilökohtaisella tililläsi) ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet:

1. Valitse Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-määritysprosessi.

SSO login notification

2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).

SSO login

3. Anna tarvittaessa kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (valinnainen vaihe).

Two-factor verification

4. Sulje viimeisen ilmoituksen sivu, niin voit luoda ja selata yrityssisältöä.

SSO success

Evernote Windowsin työpöydälle

Kirjaudu Evernote-tilillesi ja anna kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (tarvittaessa), ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet:

1. Valitse Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-määritysprosessi.

SSO login notification

2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).

SSO login

3. Anna tarvittaessa kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (valinnainen).

Two-factor verification

4. Käynnistä Evernote napsauttamalla Salli, niin voit luoda ja selata Business-sisältöä.

SSO success

Evernote Web

Kirjaudu Evernote-tilillesi ja anna kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (tarvittaessa), ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet:

1. Valitse Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-määritysprosessi.

SSO notification

2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).

SSO login

3. Anna tarvittaessa kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (valinnainen vaihe).

Two-factor verification

4. Ala luoda ja selata yrityssisältöä.

SSO success

Evernote iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille

Kirjaudu Evernote-tilillesi ja anna kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (tarvittaessa), ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet:

1. Napsauta Jatka (iOS), kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-määritysprosessi.

SSO notification

2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).

SSO login

3. Anna tarvittaessa kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (valinnainen vaihe).

Two-factor verification

4. Viimeinen ilmoitusnäyttö tulee nopeasti näyttöön. Kun näet Evernote-aloitusnäytön, voit aloittaa yrityssisällön luonnin ja selauksen.

SSO success

Evernote Androidille

Kirjaudu Evernote-tilillesi (jos et ole vielä tehnyt), ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet:

1. Valitse Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-määritysprosessi.

SSO notification

2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).

SSO login

3. Anna tarvittaessa kaksivaiheisen vahvistuksen koodit (valinnainen).

Two-step verification

4. Jos päätät, että et halua kirjautua pyydettäessä SSO:hon, siirry laitteella Tilitiedot-sivulle ja kirjaudu SSO:hon valitsemalla Kirjaudu Businessiin.

SSO login through account info

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun suoritettava SSO-kirjautuminen, jotta voin käyttää henkilökohtaisia muistiinpanoja ja muistikirjoja?

Ei. Voit kirjautua sisään ja käyttää henkilökohtaisia muistiinpanojasi ja muistikirjojasi SSO-kirjautumista suorittamatta. Sinun on kirjauduttava SSO:hon voidaksesi käyttää Business-muistiinpanoja.

Jos SSO on käytössä, miksi en pysty tallentamaan muistiinpanoja Skitchistä, Penultimatesta tai muista sovelluksista Business-muistikirjoihini?

Tällä hetkellä vain Evernote tukee SSO:ta, joten vain se pystyy tallentamaan muistiinpanoja Business-muistikirjoihin sekä käyttämään niitä. Jos käytät Skitchiä, Penultimatea tai muita sovelluksia ilman SSO:ta, voit tallentaa sisältöjä vain henkilökohtaisiin muistikirjoihin ja käyttää vain henkilökohtaisissa muistikirjoissa olevaa sisältöä.

Mistä tiedän, onko SSO otettu käyttöön?

Kun yrityksesi ottaa käyttöön SSO:n yrityksen Evernote-tilillä, sinun pitäisi saada tästä ilmoitus Evernote-tilinvalvojalta.

Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai Evernote-tilinvalvojaan, jos et ole saanut mitään ilmoituksia.

Onko minun aina kirjauduttava SSO:hon, kun käynnistän Evernoten?

Ei. Kun IT-osasto ottaa SSO:n käyttöön, se voidaan määrittää niin, että pysyt kirjautuneena tietyn määrän päiviä.

Miten SSO toimii kaksivaiheisen vahvistuksen kanssa?

Jos yrityksesi on päättänyt vaatia SSO:ta, voit edelleen käyttää kaksivaiheista vahvistusta käyttääksesi henkilökohtaisia muistiinpanoja ja muistikirjoja.

Jos yrityksesi ottaa kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön Business-muistiinpanoille, sinua pyydetään suorittamaan kaksivaiheinen vahvistusprosessi, ennen kuin voit käyttää Business-muistiinpanoja.

Avainsanat:

• ota sso käyttöön
  • määritä sso
  • määritä sso
  • kertakirjautuminen
  • kertakirjautuminen
  • sso