Evernote Businessiin kirjautuminen kertakirjautumisella (SSO)

Evernote Businessiin kirjautuminen kertakirjautumisella (SSO)

Evernote Businessiin kirjautuminen kertakirjautumisella (SSO)

Kun Evernote Business -tilinvalvojasi ottaa kertakirjautumisen (SSO) käyttöön, sinun on kirjauduttava Evernote-tilillesi SSO-tunnistetiedoillasi voidaksesi käyttää Business-sisältöä.

Kirjaudu sisään SSO:lla

Tarvitset seuraavat SSO-kirjautumistiedot SSO-asennusprosessia varten:

• Käyttäjätunnus: LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), yleensä yrityssähköpostitilin nimi.
  • Salasana: yritysverkkoon kirjautumiseen tarvittava salasana.

Jos tarvitset SSO-määritykseen liittyvää apua, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai Evernote-tilinvalvojaan.

Voit kirjautua SSO:lla kirjautumalla Evernoteen ja noudattamalla seuraavia vaiheita:

• Mac

1. Napsauta Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-asennusprosessi.
    2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).
    3. Anna tarvittaessa kahden vaiheen varmennuskoodit (valinnainen vaihe).
    4. Sulje viimeisen ilmoituksen sivu ja aloita Business-sisällön luominen ja selaaminen.
  • Windows

1. Napsauta Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-asennusprosessi.
    2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).
    3. Anna tarvittaessa kahden vaiheen varmennuskoodit (valinnainen).
    4. Käynnistä Evernote napsauttamalla Salli, jotta voit aloittaa Business-sisällön luomisen ja selaamisen.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Napauta pyydettäessä Jatka aloittaaksesi SSO-asennusprosessin.
    2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).
    3. Anna tarvittaessa kahden vaiheen varmennuskoodit (valinnainen vaihe).
    4. Viimeinen ilmoitusnäyttö avautuu pian. Kun näet Evernoten aloitusnäytön, voit aloittaa Business-sisällön luonnin ja selauksen.
  • Android

1. Napsauta pyydettäessä Jatka aloittaaksesi SSO-asennusprosessin.
    2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).
    3. Anna tarvittaessa kahden vaiheen varmennuskoodit (valinnainen).
    4. Jos päätät, että et halua pyydettäessä kirjautua SSO:hon, siirry laitteellasi Tilitiedot-sivulle ja kirjaudu SSO:hon valitsemalla Kirjaudu Businessiin.
  • Evernote Web

1. Napsauta Jatka, kun sinua pyydetään aloittamaan SSO-asennusprosessi.
    2. Kirjaudu SSO-tiedoillasi SSO-tunnistetietojen toimittajapalveluun (esim. Ping Identity, OneLogin tai Okta).
    3. Anna tarvittaessa kahden vaiheen varmennuskoodit (valinnainen).
    4. Aloita Business-sisällön luominen ja selaaminen.

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun suoritettava SSO-kirjautuminen, jotta voin käyttää henkilökohtaisia muistiinpanoja ja muistikirjoja?

Ei. Voit kirjautua sisään ja käyttää henkilökohtaisia muistiinpanojasi ja muistikirjojasi SSO-kirjautumista suorittamatta. Sinun on kirjauduttava SSO:hon voidaksesi käyttää Business-muistiinpanoja.

Jos SSO on käytössä, miksi en pysty tallentamaan muistiinpanoja Skitchistä, Penultimatesta tai muista sovelluksista Business-muistikirjoihini?

Tällä hetkellä vain Evernote tukee SSO:ta, joten vain se pystyy tallentamaan muistiinpanoja Business-muistikirjoihin sekä käyttämään niitä. Jos käytät Skitchiä, Penultimatea tai muita sovelluksia ilman SSO:ta, voit tallentaa sisältöjä vain henkilökohtaisiin muistikirjoihin ja käyttää vain henkilökohtaisissa muistikirjoissa olevaa sisältöä.

Mistä tiedän, onko SSO otettu käyttöön?

Kun yrityksesi ottaa käyttöön SSO:n yrityksen Evernote-tilillä, sinun pitäisi saada tästä ilmoitus Evernote-tilinvalvojalta.

Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai Evernote-tilinvalvojaan, jos et ole saanut mitään ilmoituksia.

Onko minun aina kirjauduttava SSO:hon, kun käynnistän Evernoten?

Ei. Kun IT-osasto ottaa SSO:n käyttöön, se voidaan määrittää niin, että pysyt kirjautuneena tietyn määrän päiviä.

Miten SSO toimii kaksivaiheisen vahvistuksen kanssa?

Jos yrityksesi on päättänyt vaatia SSO:ta, voit edelleen käyttää kaksivaiheista vahvistusta käyttääksesi henkilökohtaisia muistiinpanoja ja muistikirjoja.

Jos yrityksesi ottaa kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön Business-muistiinpanoille, sinua pyydetään suorittamaan kaksivaiheinen vahvistusprosessi, ennen kuin voit käyttää Business-muistiinpanoja.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj

Avainsanat:

• ota sso käyttöön
  • määritä sso
  • määritä sso
  • kertakirjautuminen
  • kertakirjautuminen
  • sso