Käsinkirjoitettujen muistiinpanojen lisääminen Evernote for Androidiin

Käsinkirjoitettujen muistiinpanojen lisääminen Evernote for Androidiin

Käsinkirjoitettujen muistiinpanojen lisääminen Evernote for Androidiin

Huomaa: Käsin kirjoittaminen on tällä hetkellä käytettävissä Android-pohjaisissa mobiili- ja tablettilaitteissa.

Luentomuistiinpanot

Kokousmuistiinpanot

Evernote:n avulla voit nyt lisätä käsin kirjoitettua tekstiä muistiinpanoihisi tekstin, kuvien, äänitallenteiden ja tiedostoliitteiden yhteyteen. Lisää käsin kirjoitettua tekstiä, kun haluat:

• Piirtää kaavioita luento- ja kokousmuistiinpanojen sisään
  • Merkitä muistiin ideoita, kun remontoit toimistoa tai kotiasi
  • Hahmottelet ohjelmistosuunnitelmia
  • Luot käsikirjoituksia tai valaistuskokoonpanoja videotuotantoon.

Lisää käsin kirjoitettua tekstiä

Voit lisätä käsin kirjoitettua tekstiä avaamalla muistiinpanon muokkaus -näkymässä ja napauttamalla Lisää käsin kirjoitettua tekstiä (kynä ja paperi) -painiketta. Taustalla näkyvän ruudukon perusteella tiedät, että olet muokkaustilassa.

Huomaa: Jos et näe Lisää käsinkirjoitettua tekstiä -painiketta äskettäin käytettynä työkaluna, napauta vain Lisää liite (paperiliitin) -painiketta ja valitse pudotusvalikosta Käsinkirjoitus.

Voit kirjoittaa tai piirtää muistiinpanoja suoraan mobiililaitteesi ruudulle käyttämällä sormeasi tai piirtokynää. Tallenna ja palaa Muistiinpanon muokkaukseen napauttamalla Takaisin-painiketta. Käsin kirjoitettu teksti tallennetaan muistiinpanoon .PNG-liitteinä ja ne voi ladata tai niihin voi liittää muistiinpanoja.

Muokkaa, vieritä ja lisää sivuja

Muokkaa käsin kirjoitettua tekstiä: Muokkaa olemassa olevaa käsin kirjoitettua tekstiä napauttamalla sivua, kun olet Muistiinpanon muokkaus -tilassa.

Vieritä ylös ja alas: Napauta ylös- ja alas-nuolia tai käytä kahta sormea ylös ja alas vierittämiseen.

Lisää sivuja: Käsin kirjoituksen muokkaus –kohdassa vieritä alas ja napauta plus(+) –painiketta liittääksesi sivun olemassa olevaan sivuun.

Käsin kirjoituksen asetukset

Lisää käsin kirjoitettua tekstiä: Luo tyhjä piirtoalue, jossa voit lisätä käsin kirjoitettua tekstiä muistiinpanoosi.

Kynä: Kirjoita tai piirrä vapaasti käyttämällä erilaisia viivan värejä ja -kokoja.

Pyyhekumi: Poista mitä tahansa tekemiäsi kynän piirtoja. Tyhjennä koko piirtoalue tuplanapauttamalla.

Leikkaa: Valitse ja leikkaa tai siirrä tekstin tai piirustuksen osia muualle muistiinpanossa.

Kumoa: Kumoa äskettäin lisättyjä, poistettuja tai siirrettyjä piirtoja.

Toista: Peru viimeksi tehty kumoamistoiminto.

Takaisin: Tallenna käsin kirjoitus ja siirry takaisin Muistiinpanon muokkaukseen.

Muut toiminnot

Lisää tekstiä, kuvia ja tiedostoja ylä- tai alapuolelle: Napauta käsin kirjoitetun sivun ylä- tai alapuolelle. Kun olet asettanut kursorin kohtaan, jonne haluat lisätä sisältöä, voit näppäillä tekstiä tai liittää kuvan tai tiedoston.

Poista sivuja: Poista sivu palaamalla Muistiinpanoeditori-näkymään napauttamalla Takaisin-painiketta. Napauta ja pidä pohjassa sivua, jonka haluat poistaa, ja valitse ilmestyvästä ponnahdusikkunasta Poista.

Avainsanat:

• piirrä
  • piirros
  • kirjoita käsin
  • käsinkirjoitus
  • muste
  • kynä
  • penultimate
  • piirtokynä
  • kirjoita
  • kirjoitus