Pika-aloitus

Paras tapa aloittaa Evernote-sovelluksen käyttö on luoda muistiinpanoja. Muistiinpano on juuri sitä miltä se kuulostaa – mikä tahansa tiedonjyvänen, jonka haluat säilyttää myöhempää käyttöä varten.

Evernote eri laitteissa

Aloita käyttö 3 helpolla vaiheella:

Step 1Luo uusi muistiinpano.

Vaihe 1

• Mac

Vaihe 1: Luo muistiinpano

1. Valitse navigointivalikosta Muistiinpanot.
    2. Napsauta + Uusi muistiinpano {oletusmuistkirjan nimi} -muistikirjassa -painiketta.
    3. Anna muistiinpanollesi nimi, jotta se on helpompi löytää myöhemmin.
    4. Napsauta muistiinpanon sisällä, kunnes näet kursorin, ja ala kirjoittamaan.
  • Windows

Vaihe 1: Luo muistiinpano

1. Valitse Muistiinpanot vasemmasta paneelista.
    2. Valitse näytön ylälaidasta + Uusi muistiinpano.
    3. Anna muistiinpanollesi nimi, jotta se on helpompi löytää myöhemmin.
    4. Napsauta muistiinpanon sisällä, kunnes näet kursorin, ja ala kirjoittamaan.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Vaihe 1: Luo muistiinpano

Luo uusi muistiinpano napauttamalla vihreää plus-painiketta (+).

• Android

Vaihe 1: Luo muistiinpano

Luo uusi muistiinpano napauttamalla vihreää plus-painiketta (+).

• Verkko

Vaihe 1: Luo muistiinpano

Luo uusi muistiinpano napauttamalla sivupalkista plus-painiketta (+).

Step 2Lisää sisältöä

Vaihe 2

Kun olet luonut muistiinpanon, anna sille nimi, jotta se on helpompi löytää myöhemmin, ja kirjoita siihen tekstiä. Uudet muistiinpanot tallennetaan oletusmuistikirjaan, joka tuli tilisi mukana, ellet ole valinnut toista muistikirjaa.

Step 3Etsi muistiinpanoja puhelimeltasi ja tietokoneeltasi

Vaihe 3

Napsauta haku (suurennuslasi) -painiketta sivuvalikosta (Mac, Web) tai näytön ylälaidasta, kun katselet muistiinpanoluetteloa (Windows, Android, iPhone, iPad ja iPod Touch).

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=th,ms,ar,id,vi

Avainsanat:

• evernote business
  • pikaesittely
  • mikä on evernote business