Pika-aloitus

< Edellinen / Seuraava >

Pika-aloitus

Evernoten laiteanimaatio

Paras tapa aloittaa Evernote-sovelluksen käyttö on luoda muistiinpanoja. Muistiinpano on juuri sitä miltä se kuulostaa – mikä tahansa tiedonjyvänen, jonka haluat säilyttää myöhempää käyttöä varten.

Aloita käyttö 3 helpolla vaiheella:

Step 1Luo uusi muistiinpano.

Tyhjän muistiinpanon luominen

• Mac

Vaihe 1: Luo muistiinpano

1. Valitse navigointivalikosta Muistiinpanot.
    2. Napsauta + Uusi muistiinpano {oletusmuistkirjan nimi} -muistikirjassa -painiketta.
  • Windows, Web

Vaihe 1: Luo muistiinpano

Napsauta + Uusi muistiinpano -painiketta vasemmalla olevan muistiinpanopaneelin ylälaidassa

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Vaihe 1: Luo muistiinpano

Napauta vihreää plus-painiketta (+)

• Android

Vaihe 1: Luo muistiinpano

Napauta vihreää plus-painiketta (+)

Step 2Lisää sisältöä

Tekstin lisääminen muistiinpanoon

Kun olet luonut muistiinpanon, anna sille nimi, jotta se on helpompi löytää myöhemmin, ja kirjoita siihen tekstiä. Uudet muistiinpanot tallennetaan oletusmuistikirjaan, ellet valitse toista muistikirjaa.

Step 3Etsi muistiinpanoja puhelimeltasi ja tietokoneeltasi

hakurivi

Kirjoita hakusanat muistiinpanoluettelon päällä olevalle riville.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=th,ms,ar,id,vi

Avainsanat:

• evernote business
  • pikaesittely
  • mikä on evernote business
  • käytön aloittaminen
  • pika-aloitus
  • pika-aloitus
  • muistiinpanojen luominen
  • luo muistiinpanoja
  • muistiinpanojen laatiminen