Miten puuttuvia muistiinpanoja palautetaan

Puuttuuko kokonainen muistiinpano?

Jos koko muistiinpano puuttuu, voit toimia kahdella tavalla:

1. Tarkista Roskakori-muistikirja
  2. Hae sitä Evernote Web -tililtäsi

Tarkista Roskakori-muistikirja

Tarkista ensimmäiseksi Roskakori-muistikirja siltä varalta, että muistiinpano on vahingossa poistettu. Roskakori-muistikirja on muistikirjalistan viimeinen muistikirja. Roskakori-muistikirjan muistiinpanot eivät näy hakutuloksissa, joten sitä on selattava manuaalisesti. Voit palauttaa muistiinpanon pois Roskakori-muistikirjasta napsauttamalla Palauta muistiinpano.

Evernote Business -asiakkailla on kaksi Roskakori-muistikirjaa, yksi henkilökohtaisille muistiinpanoille ja toinen Business-muistiinpanoille. Business-muistiinpanojen Roskakori-muistikirja sisältää kaikki muistiinpanot, jotka olet poistanut luomistasi tai liittymistäsi Business-muistikirjoista. Voit näyttää ja palauttaa Business-tilin Roskakori-muistikirjan muistiinpanot, mutta vain Business-tilisi valvoja voi tyhjentää roskakorin hallintakonsolista.

Lisätietoja poistettujen muistiinpanojen palauttamisesta

Lisätietoja muistiinpanojen poistamisesta ja roskakorin tyhjentämisestä

Hae sitä Evernote Web -tililtäsi

Jos et näe etsimääsi muistiinpanoa Roskakori-muistkirjassa, kirjaudu Evernote Web -tilillesi ja tarkista, onko se muistiinpanoluettelossa tai Roskakori-muistikirjassa. Jos näet muistiinpanon Evernote Webissä, jossain laitteessasi on todennäköisesti synkronointivirhe, joka tulisi korjata.

Puuttuuko muistiinpanon sisältö?

Jos yrität palauttaa puuttuvaa sisältöä tietystä muistiinpanosta, sinulla on useita mahdollisuuksia:

• Jos olet Premium-tilaaja: Tarkista muistiinpanohistoria. Muistiinpanohistoria löytyy Macin, Windows-pöytätietokoneen ja Evernote Webin työpöytäohjelmasta.

Lisätietoja muistiinpanohistorian käytöstä

• Jos se ei löydy muistiinpanohistoriasta: Jos et näe muistiinpanon oikeaa versiota muistiinpanohistoriassa, kokeile hakea tililtäsi ristiriitaisia muutoksia tai ristiriitaisia muunnoksia. On mahdollista, että etsimäsi muistiinpanoversion kohdalla esiintyi ongelma, eikä se synkronoitunut. Jos löydät ristiriitaisen muistiinpanon, kopioi sen sisältö takaisin alkuperäiseen muistiinpanoon tai uuteen muistiinpanoon ja synkronoi uudelleen.

• Jos sinulla on äskettäinen varmuuskopio (Windows): Jos loit muistiinpanon Evernotessa Windows-pöytätietokoeella etkä löydä muistiinpanoa mutta sinulla on äskettäinen varmuuskopio laitteellasi, saatat pystyä palauttamaan muistiinpanon.

Lisätietoja tilien varmuuskopioinnista ja varmuuskopioiden palauttamisesta Windows-tietokoneissa

• Jos käytät Maciä tai sinulla ei ole varmuuskopiota (Windows): Jos sinulta puuttuu muistiinpanon sisältöä Evernoten Mac-versiosta ja sinulla on varmuuskopio tai sinulta puuttuu sisältöä Evernoten Windows-työpöytäversiosta eikä sinulla ole varmuuskopioita, ota meihin yhteyttä saadaksesi apua muistiinpanojen palauttamisessa.

Kun lähetät raportin:

1. Valitse Ilmoita tietojen menetys tukilomakkeen kentässä Miten voimme auttaa
  2. Kerro, mitä laitetta käytit, kun tiedot menetettiin
  3. Kerro lauseella tai parilla, missä viimeksi näit oikean version
  4. Liitä sen laitteen aktiivisuusloki, jossa näit muistiinpanon viimeksi

Avainsanat:

• kadonnut
  • kadonnut muistiinpano
  • menetetyt muistiinpanot
  • puuttuu
  • puuttuvat muistiinpanot
  • palauta muistiinpano
  • palauta muistiinpanoja
  • palauta muistiinpano