Järjestele avainsanojen avulla

< Edellinen / Seuraava >

Järjestele avainsanojen avulla

Järjestele avainsanoja

Mitä avainsanoilla voi tehdä?

Avainsanojen avulla voit lisätä muistiinpanoihin tunnisteita, jolloin niitä on helpompi hakea ja selata, kun niitä on paljon. Käytä avainsanoja, kun muistiinpano voi kuulua useampaan kuin yhteen luokkaan tai kun haluat suodattaa tietyn muistikirjan tulokset avainsanojen perusteella. Voit yhdistää muistiinpanoja tiettyihin luokkiin, muistoihin tai paikkoihin avainsanoilla.

Esimerkkejä:

• Projektinhallinta: Lisää avainsana projektin tilan (aktiivinen, seuraava, valmis) tunnistamista varten tai tunnistenumeroon tai ominaisuuteen.
  • Tehtävänhallinta: Lisää muistiinpanoihin prioriteettitunniste (p1, p2, p3).
  • Rekrytointi: Lisää avainsana, joka viittaa avoimen työpaikan tai palkkauksesta vastaavan esimiehen sijaintiin (nyc, tokio).
  • Tutkimustyö: lisää avainsana, joka viittaa yritykseen tai projektiin.

Huomautus: Evernote Businessissä avainsanojen lisääminen Business-muistikirjojen muistiinpanoihin lisää ne automaattisesti hakukelpoiseen jaettuun avainsanahakemistoon, joka on koko organisaation käytettävissä.

Miten lisään avainsanoja muistiinpanoihin

• Mac

Valitse muistiinpanon ylälaidasta Lisää avainsanoja napsauttamalla.

• Windows

Valitse muistiinpanon ylälaidasta Lisää avainsana...

• iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Avaa muistiinpano ja napauta infopainiketta (i-kirjain)
    2. Napauta plus-merkkiä (+) lisätäksesi olemassa olevan avainsanan tai valitse Lisää avainsana lisätäksesi uuden avainsanan.
  • Android

1. Valitse muistiinpanon ylälaidasta avainsanapainike.
    2. Valitse olemassa oleva avainsana luettelosta tai syötä uusi avainsana.
  • Verkko

Napsauta muistiinpanon ylälaidassa Uusi avainsana... ja kirjoita avainsana(t) tai valitse olemassa oleva avainsana.

Evernote Business: Napsauta muistiinpanon alalaidassa Lisää avainsana suorittaaksesi haun yrityksesi käyttämien avainsanojen luettelossa tai luo uudet avainsanat.

Lisää vihjeitä

Tutustu seuraaviin vihjeisiin, jotka käsittelevät eri tapoja käyttää avainsanoja:

• Käytä avainsanoja oikoteillä: Luo oikoteitä avainsanoihin päästäksesi nopeasti kaikkiin muistiinpanoihin, joissa on sama avainsana Lisätietoja
  • Luo organisaatorakenne: Sovi muistiinpanojen, muistikirjojen ja avainsanojen nimeämiskäytännöistä ja organisaatiorakenteesta. Lisätietoja
  • Hallinnoi organisaatiosi avainsanoja: Evernote Businessin valvojat voivat käyttää Business-tilin valvojan konsolia muutosten tekemiseen avainsanaluetteloon Lisätietoja

Avainsanat:

• avainsana
  • nimi
  • organisoi
  • järjestele
  • tiedosto
  • hallitse avainsanoja
  • lisää avainsanat
  • business-avainsanat