Järjestele avainsanojen avulla

Järjestele avainsanoja

Mitä avainsanoilla voi tehdä?

Avainsanojen avulla voit lisätä muistiinpanoihin tunnisteita, jolloin niitä on helpompi hakea ja selata, kun niitä on paljon. Käytä avainsanoja, kun muistiinpano voi kuulua useampaan kuin yhteen luokkaan tai kun haluat suodattaa tietyn muistikirjan tulokset avainsanojen perusteella. Voit yhdistää muistiinpanoja tiettyihin luokkiin, muistoihin tai paikkoihin avainsanoilla.

Esimerkkejä:

• Projektinhallinta: Lisää avainsana projektin tilan (aktiivinen, seuraava, valmis) tunnistamista varten tai tunnistenumeroon tai ominaisuuteen.
  • Tehtävänhallinta: Lisää muistiinpanoihin prioriteettitunniste (p1, p2, p3).
  • Rekrytointi: Lisää avainsana, joka viittaa avoimen työpaikan tai palkkauksesta vastaavan esimiehen sijaintiin (nyc, tokio).
  • Tutkimustyö: Lisää avainsana, joka viittaa yritykseen tai projektiin

Huomautus: Voit hakea tai suodattaa millä tahansa avainsanalla, jonka tiimisi on lisännyt Business-muistikirjojen muistiinpanoihin.

Miten lisään avainsanoja muistiinpanoihin

• Mac

Valitse muistiinpanon ylälaidasta Lisää avainsanoja napsauttamalla.

• Windows

Valitse muistiinpanon ylälaidasta Lisää avainsanoja napsauttamalla.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Avaa muistiinpano ja napauta infopainiketta (i-kirjain)
    2. Napauta plus-merkkiä (+) lisätäksesi olemassa olevan avainsanan tai valitse Lisää avainsana lisätäksesi uuden avainsanan.
  • Android

1. Valitse muistiinpanon ylälaidasta avainsanapainike (nimi).
    2. Valitse kentässä, jossa lukee "Lisää avainsanona...", olemassa oleva avainsana tai kirjoita siihen uusi avainsana.
  • Verkko

Napsauta muistiinpanon oikeassa yläkulmassa Uusi avainsana -kentän sisäpuolelle ja kirjoita avainsana(t) tai valitse olemassa oleva avainsana.

Lisää vihjeitä

Tutustu seuraaviin vihjeisiin, jotka käsittelevät eri tapoja käyttää avainsanoja:

• Käytä avainsanoja oikoteillä: Luo oikoteitä avainsanoihin päästäksesi nopeasti kaikkiin muistiinpanoihin, joissa on sama avainsana Lisätietoja
  • Luo organisaatorakenne: Sovi muistiinpanojen, muistikirjojen ja avainsanojen nimeämiskäytännöistä ja organisaatiorakenteesta. Lisätietoja

Avainsanat:

• lisää avainsana
  • lisää avainsanoja
  • merkinnät
  • järjestele avainsanojen avulla
  • avainsana
  • avainsanat