Evernote Businessin pika-aloitusopas

Aloita Evernote Businessin käyttö 4 helpolla vaiheella:

1. Luo Evernote Business -tili
  2. Luo Business-muistiinpanoja ja jaa sisältöä
  3. Kutsu tiimisi
  4. Jaa Business-sisältöä tiimin kanssa

Kattavampi kuvaus Evernote Businessin valmistelemisesta tiimiäsi varten on Evernote Businessin käyttöönotto-oppaassa.

1. Luo Evernote Business -tili

Evernote Business -tilin luominen tiimillesi:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Hanki Business -painiketta.
  2. Täytä lomakkeeseen koko nimesi, yrityksesi nimi, yrityssähköpostisi ja tilin salasana.

Jos sinulla on jo Evernote-tili ja haluat käyttää siihen tiliin liittyvää sähköpostia uudella Evernote Business -tilillä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja valitsemaan toinen henkilökohtainen sähköpostiosoite olemassa olevalle tilillesi, jotta voit käyttää yrityssähköpostiosoitettasi uudella tilillä.

2. Luo Business-muistikirjoja ja lisää sisältöä

Tässä on muutama esimerkki siitä, millaista sisältöä voit luoda Business-muistikirjoihisi:

Projektin ideamyllyissä voit ottaa valokuvan tussitaulun ideoista Evernoten mobiilisovelluksen kameralla. Kaikki tiimisi loistoideat kootaan yhteen muiden projektitietojen kanssa.

Jos henkilökohtaiselle Evernote-tilillesi on talnnennettu työhön liittyviä muistiinpanoja, voit siirtää ne Businessiin. Lisätietoja >>

3. Kutsu tiimisi

Lähetä kutsuja liittyä Businessiin hallintakonsolista:

1. Napsauta navigointivalikossa Lisää käyttäjiä
  2. Kirjoita kunkin kutsuttavan henkilön yrityssähköpostiosoite
  3. Napsauta Kutsu, kun olet valmis lähettämään kutsut

Kukin henkilö saa sähköpostikutsun sekä ohjeet, miten liittyä tiimin Evernote Business -tilille.

4. Jaa Business-sisältöä tiimin kanssa

Kun olet luonut muutaman Business-muistikirjan, voit jakaa ne kaikkien tiimin jäsenten kanssa julkaisemalla ne Businessin aloitussivulla. Julkaisemisen jälkeen jokaisella, joka kuuluu tilille, on lupa lisätä sisältöä ja nähdä koko sen sisältö.

Huomaa: tilin valvojat ja muistikirjan omistajat voivat myöntää muokkaus- sekä muokkaus ja kutsu -oikeuksia kaikille tiimin jäsenille.

Vinkki: Yrityksen työntekijöiden odotetaan yleensä noudattavan yritystä koskevien tietojen paljastamista ohjaavia käytäntöjä. Varmista, että ymmärrät nämä käytännöt hyvin, ennen kuin jaat Business-muistiinpanoja yrityksen ulkopuolisille ihmisille sähköpostitse tai julkisen linkin (URL-osoitteen) kautta. Tilinvalvojana pystyt näkemään ja hallinnoimaan käyttäjiä ja lupia jokaisessa Business-muistikirjassa.

Hyödyllisiä resursseja

Lisätietoja Evernote Businessin käytön aloittamisesta on seuraavissa resursseissa:

Avainsanat:

• tilinvalvoja
  • business-ylläpitäjä