Evernote Businessin pika-aloitusopas

< Edellinen / Seuraava >

Evernote Businessin pika-aloitusopas

Aloita Evernote Businessin käyttö 4 helpolla vaiheella:

1. Luo Evernote Business -tili
  2. Luo yrityksen laajuisia työtiloja ja lisää sisältöä
  3. Kutsu tiimisi
  4. Jaa työtilat tiimin kanssa

Kattavampi kuvaus Evernote Businessin valmistelemisesta tiimiäsi varten on Evernote Businessin käyttöönotto-oppaassa.

1. Luo Evernote Business -tili

Evernote Business -tilin luominen tiimillesi:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Aloita.
  2. Täytä lomakkeeseen koko nimesi, yrityksesi nimi, yrityssähköpostisi ja tilin salasana.

Jos sinulla on jo Evernote-tili ja haluat käyttää siihen tiliin liittyvää sähköpostia uudella Evernote Business -tilillä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja valitsemaan toinen henkilökohtainen sähköpostiosoite olemassa olevalle tilillesi, jotta voit käyttää yrityssähköpostiosoitettasi uudella tilillä.

Lisätietoja >>

2. Luo yrityksen laajuisia työtiloja ja lisää sisältöä

Tässä on muutama esimerkki siitä, millaista sisältöä voit lisätä työtiloihin:

Projektin ideamyllyissä voit ottaa valokuvan tussitaulun ideoista Evernoten mobiilisovelluksen kameralla. Kaikki tiimisi loistoideat kootaan yhteen muiden projektitietojen kanssa. Lisää ideoita >>

3. Kutsu tiimisi

Lähetä kutsuja liittyä Businessiin hallintakonsolista:

1. Napsauta navigointivalikossa Lisää käyttäjiä
  2. Kirjoita kunkin kutsuttavan henkilön yrityssähköpostiosoite
  3. Napsauta Kutsu, kun olet valmis lähettämään kutsut

Kukin henkilö saa sähköpostikutsun sekä ohjeet, miten liittyä tiimin Evernote Business -tilille.

4. Jaa työtilat tiimin kanssa

Kun olet luonut muutaman työtilan tiimille, voit jakaa ne kaikkien tiimin jäsenten kanssa julkaisemalla ne työtilahakemistossa. Jakamisen jälkeen jokaisella, joka kuuluu tilille, on lupa liittyä työtilaan ja nähdä koko sen sisältö.

Huomaa: tilin valvojat ja muistikirjan omistajat voivat myöntää muokkaus- sekä muokkaus ja kutsu -oikeuksia kaikille tiimin jäsenille.

Vinkki: Yrityksen työntekijöiden odotetaan yleensä noudattavan yritystä koskevien tietojen paljastamista ohjaavia käytäntöjä. Varmista, että ymmärrät nämä käytännöt hyvin, ennen kuin jaat Business-muistiinpanoja yrityksen ulkopuolisille ihmisille sähköpostitse tai julkisen linkin (URL-osoitteen) kautta. Tilinvalvojana pystyt näkemään ja hallinnoimaan käyttäjiä ja lupia jokaisessa Business-muistikirjassa.

Hyödyllisiä resursseja

Lisätietoja Evernote Businessin käytön aloittamisesta on seuraavissa resursseissa:

Avainsanat:

• tilinvalvoja
  • business-ylläpitäjä