Aloitusopas Evernote Business -tilinvalvojille

Mikä on Evernote Business?

Evernote Business-tilin avulla yrityksesi voi hankkia, etsiä, jakaa ja löytää kollektiivista tietoa koko organisaatiostasi. Tämä opas antaa nopean yleiskatsauksen, jonka avulla yrityksesi pääsee alkuun Evernote Business-tilin käytössä neljän helpon vaiheen kautta:

1. Luo yrityksellesi uusi Evernote Business -tili
  2. Lisää käyttäjiä
  3. Luo Business-muistiinpanoja ja jaa sisältöä
  4. Jaa Business-sisältöä tiimin kanssa

1. Luo yrityksellesi uusi Evernote Business -tili

Voit luoda uuden tilin kahdella tavalla, riippuen siitä, oletko uusi Evernote-käyttäjä vai onko sinulla jo oma Evernote-tili.

Jos sinulla on olemassa oleva Evernote-tili:

Kirjaudu omalle tilillesi ja päivitä se Evernote Business -tiliksi

Kirjaudu Evernoteen

Lisätietoja olemassa olevan tilin päivittämisestä

Jos olet uusi Evernote-käyttäjä:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Hanki Business

Sign up for a new account

2. Täytä lomakkeen kentät

Create a new account

2. Lisää käyttäjiä

Mitä enemmän ihmisiä lisäät Evernoteen, sitä helpompi tiimin on löytää muut vastaavien projektien parissa työskentelevät ja sitä useammalla tavalla voit tehdä yhteistöitä muiden kanssa.

Uusien käyttäjien lisääminen automaattisesti

Evernote tekee usean käyttäjän lisäämisen yritystilille helpoksi hyödyntämällä sähköpostitoimialueita. Kun olet määrittänyt yrityksesi sähköpostitoimialueen, kaikki yrityksen Evernote-tilille kyseiseltä sähköpostitoimialueelta liittyvät lisätään automaattisesti kyseisen tilin käyttäjiksi.

Hyväksy käyttäjiä automaattisesti

Hallintakonsolin samalla Lisää käyttäjiä -sivulla voit syöttää yrityksesi verkkotunnuksen, kuten @yrityksesi.com, automaattisen hyväksynnän osioon. Napsauta Lisää ja sitten pyydettäessä Vahvista.

Huomaa: Jos valitsit yrityksesi Evernote Business -tilin veloitustavaksi kuukausittaiset luottokorttimaksut, korttiasi veloitetaan joka kerta, kun uusi käyttäjä liittyy yrityksesi Evernote-tilille.

Ihmisten kutsuminen yksitellen sähköpostitse

Ihmisten kutsuminen yksitellen on yksi kahdesta tavasta lisätä käyttäjiä kutsumalla heitä liittymään yrityksesi Evernote Business -tilille hallintakonsolista.

Lisää käyttäjiä

1. Valitse sivunavigointivalikosta Lisää käyttäjiä
  2. Anna henkilön yrityssähköpostiosoite tai pilkulla erotettu lista yrityssähköpostiosoitteista
  3. Napsauta Invite, kun olet valmis lähettämään kutsut. Käyttäjät saavat sähköpostikutsun, joka sisältää ohjeet siitä, miten käyttäjät voivat liittyä yrityksesi Evernote Business -tilille.

Invite users

4. Kun olet lähettänyt käyttäjille kutsun, heille kannattaa lähettää sähköpostitse lisätietoja Evernote Businessiin liittymisestä, jotta he ymmärtävät prosessin selkeästi

3. Luo Business-muistikirjoja ja lisää sisältöä

Business-muistiinpanot pysyvät yritystilillä

Jos olet jo Evernote-käyttäjä ja päivität tilisi liittyäksesi yrityksesi Evernote-tilille, voit lisäksi luoda sisältöä Business-muistikirjoihin. Pidä mielessä, että kaikki Business-muistiinpanot säilyvät yrityksen tilillä vaikka lähtisit yrityksestä. Kaikki henkilökohtaiset muistiinpanot pysyvät täysin yksityisinä, paitsi jos nimenomaisesti jaat ne muiden kanssa, siirrät ne Business-muistikirjaan, muunnat henkilökohtaisen muistikirjan Business-muistikirjaksi tai julkaiset sen yrityksen Evernote-tilille.

Muunna henkilökohtaiset muistikirjat Business-muistikirjoiksi

Olet saattanut tallentaa henkilökohtaisiin muistikirjoihisi työhön liittyviä muistiinpanoja, jotka haluat siirtää Business-muistikirjoihin, kun olet liittynyt yrityksen Evernote-tilille. Tämä tapahtuu Evernote for Macissä tai Evernote for Windows Desktopissa napdauttamalla henkilökohtaista muistikirjaan oikealla painikkeella ja valitsemalla Muunna Business-muistikirjaksi. Kun olet luonut uuden Business-muistikirjan, voit jakaa sen muiden kanssa tai julkaista sen yrityksesi Evernote Business -aloitussivulle. Business-muistikirjoihin luomasi sisältö on vai itsesi ja yrityksen tilinvalvojan nähtävissä, ellet nimenomaisesti jaa sitä muiden kanssa tai julkaise sitä yrityksen Evernote Business -aloitussivulle.

4. Jaa Business-sisältöä tiimin kanssa

Kun olet luonut muutaman Business-muistikirjan, voit jakaa ne koko tiimin kanssa julkaisemalla ne Evernote Business -aloitussivulle. Kun ne on julkaistu Business-aloitussivulle, kaikki yritystilin jäsenet voivat katsella niiden koko sisältöä.

Huomaa: Valvojat ja muistikirjan omistajat voivat myöntää ylimääräisiä "muokkaus"- ja "muokkaus ja kutsu" -oikeuksia kenelle tahansa yrityksessä.

Yrityksen työntekijöiden odotetaan yleensä noudattavan yritystä koskevien tietojen paljastamista ohjaavia käytäntöjä. Varmista siis, että ymmärrät nämä käytännöt hyvin, ennen kuin jaat yrityksen muistiinpanoja yrityksen ulkopuolisille ihmisille sähköpostitse tai julkisen linkin (URL-osoitteen) kautta. Tilinvalvojana pystyt näkemään ja hallinnoimaan käyttäjiä ja lupia jokaisessa Business-muistikirjassa.

Hyödyllisiä resursseja

Täydelliset tiedot Evernote Business-tilin asentamisesta saat seuraavista lähteistä:

Avainsanat:

• tilinvalvoja
  • business-ylläpitäjä