Sähköpostiosoitteen tai käyttäjänimen vaihtaminen

Kuinka vaihdan käyttäjänimeni?

Evernote Premium- ja Evernote Business -käyttäjät

Evernote Premium- ja Evernote Business -käyttäjät voivat lähettää tukipyynnön käyttäjänimen vaihtamiseksi.

Evernoten maksuttoman version käyttäjät

Kehotamme käyttäjiä päivittämään Evernote Premiumiin ja lähettämään tukipyynnön

Päivitä Premiumiin

Miten voin vaihtaa Evernoten tiedossa olevan sähköpostiosoitteen?

Vaihtoehto 1:

Hallitse sähköpostiosoitettasi

Vaihtoehto 2:

Kaikki Evernote-käyttäjät voivat päivittää Evernoten tiedossa olevan sähköpostiosoitteen seuraavasti:

1. Siirry Evernote Webiin ja kirjaudu tilillesi
  2. Napsauta "sinun_nimesi" näyttösi yläosasta, jotta pääset Tilin asetukset -sivulle
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset
  4. Napsauta "Suojauksen yhteenveto"
  5. Valitse Vaihda sähköpostiosoite ja syötä päivitetty osoitteesi. Evernote Business-käyttäjät voivat vaihtaa myös yritysosoitteensa, jonka muut näkevät muistiinpanoja ja muistioita jaettaessa