Näytä Evernote-tilisi kirjautumishistoria

< Edellinen / Seuraava >

Näytä Evernote-tilisi kirjautumishistoria

Yleiskatsaus

Käyttöhistoriassa näytetään, millä Evernote-sovelluksilla olet käyttänyt tiliäsi, tilin käyttöpäivät, tiliä käyttäneiden laitteiden IP-osoitteet ja kunkin laitteen käytönaikeinen arvioitu maantieteellinen sijainti. Useasta tekijästä, kuten käyttö matkapuhelinverkossa, riippuen voit saada epätarkan luettelon maantieteellisistä sijainneista. Jos haluat tarkistaa tiliäsi käyttävät laitteet, saatat pystyä tarkistamaan matkapuhelin- ja Internet-palveluntarjoajasi kanssa, että nämä IP-osoitteet kuuluvat laitteillesi.

Näytä käyttöhistoria

Voit näyttää Evernote-tilisi käyttöhistorian seuraavasti:

1. Kirjaudu tiliasetuksiin.
  2. Napsauta valikossa Käyttöhistoria.

Avainsanat:

• IP-osoite
  • varastettu puhelin
  • kadonnut puhelin
  • kirjautumishistoria
  • käytä tiliäni