Evernoten integroiminen kalenteriin

Useat Evernote App Centerin spveööilset omtegrpovat Evernoten kalentereittesi kanssa. Alla on muutama esimerkki.

Outlook-kalenteri

Saatavilla: iPhone, iPad ja iPod Touch; Android

Microsoft Outlook -sovelluksella näet kaikki Evernote-muistutukset suoraan Outlook-kalenterissa.

Aloita:

1. Avaa Outlook-sovellus ja napauta Asetukset ja sitten Kalenterisovellukset
  2. Napauta Evernoten vierestä + yhdistääksesi Evernote-tilisi

Kun olet antanut Outlookille luvan käyttää Evernote-tiliäsi, näet muistutuksia sisältävät muistiinpanot Outlook-kalenterin Agenda-näkymässä.

Outlook-sovellus

Huomautus: 30. elokuuta 2016 Microsoft lakkautti Sunrise-sovelluksen tuen. Jotta voisit edelleen nähdä Evernote-muistutukset kalenterissasi, Evernote on lisännyt Evernote-muistutusintegraation Microsoftin Outlook-sovelluksen kalenterin kanssa.

Powerbot Google Calendar -sovellukselle (GCal)

Luo nopeasti kokousmuistiinpanomalleja ja näytä asiaankuuluvat muistiinpanot kaikista kokouksistasi.

Powerbot Google Calendar -sovellukselle

Hanki Powerbot

Avainsanat:

• kalenteri
  • ical
  • outlook
  • sunrise
  • gcal
  • google

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj