Muistikirjojen järjestäminen pinoihin

Muistiinpanopinot ovat tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa tuotteissa: Evernote Web, Mac, Windows, Android sekä iPhone, iPad ja iPod Touch.

Näyttökuva pinoista Macissa

Muistikirjat voidaan ryhmitellä visuaalisesti muistiinpanopinoihin, ja tavallisesti niitä käytetään samankaltaista aihetta tai teemaa käsittelevien muistikirjojen ryhmittelyyn. Muistiinpanopinot voivat sisältää sekä henkilökohtaisia että Business-muistikirjoja, mutta ne ovat vain sinun nähtävissäsi.

Voinko jakaa pinon muistikirjoja?

Koska muistikirjapinot liittyvät vain sinun Evernote-tiliisi, muut eivät näe niitä eikä niitä voi jakaa muiden kanssa kokonaisuudessaan. Voit kuitenkin jakaa yksittäisiä pinon sisältämiä muistikirjoja.

Miten luon pinoja?

• Mac

1. Valitse navigointivalikosta Muistikirjat.
    2. Vedä ja pudota muistikirja toiseen muistikirjaan. Uusi molemmat muistikirjat sisältävä muistikirjapino luodaan automaattisesti.
    3. Lisää muistikirjoja muistikirjapinoon vetämällä ja pudottamalla siihen mahdolliset muut muistikirjat, jotka haluat lisätä.

Voit purkaa muistikirjapinon napsauttamalla purettavaa muistikirjapinoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Pura kaikki muistikirjat pinosta....

• Windows

1. Laajenna Muistikirjat vasemmassa paneelissa.
    2. Vedä ja pudota muistikirja toiseen muistikirjaan. Uusi molemmat muistikirjat sisältävä muistikirjapino luodaan automaattisesti.
    3. Lisää muistikirjoja muistikirjapinoon vetämällä ja pudottamalla siihen mahdolliset muut muistikirjat, jotka haluat lisätä.

Voit purkaa muistikirjapinon napsauttamalla purettavaa muistikirjapinoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Poista.... Pinossa olevia muistiinpanoja ja muistikirjoja ei poisteta.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Napauta muistikirjasta asetusvalikkoa (kolme pistettä) ja napauta sitten Muistikirjan asetukset.
    2. Napauta Pino. Voit joko luoda uuden pinon kirjoittamalla pinolle nimen tai valita olemassa olevan pinon.

Voit purkaa muistikirjoja pinosta napauttamalla asetusvalikkoa (kolme pistettä) muistikirjassa, napauttamalla Muistikirjan asetukset ja napauttamalla sitten Poista pinosta.

• Android

1. Pidä muistikirjaluettelossa sitä muistikirjaa painettuna, jonka haluat lisätä pinoon.
    2. Valitse Siirrä pinoon tai Siirrä uuteen pinoon.

Voit purkaa muistikirjoja pinosta napauttamalla asetusvalikkoa (kolme pistettä) muistikirjan vierestä ja napauttamalla sitten Poista pinosta.

• Evernote Web

1. Avaa muistikirjaluettelo napsauttamalla muistikirjapainiketta sivupalkista.
    2. Napsauta yhtä muistikirjaa ja vedä se toisen muistikirjan päälle. Näet "Luo pino" vihreässä kelluvassa palkissa.
    3. Kirjoita uuden muistikirjapinon nimi ja napsauta Luo pino.
    4. Vedä ja pudota uuteen muistikirjapinoon muut muistikirjat, jotka haluat lisätä siihen. Vihreässä kelluvassa palkissa lukee "Lisää pinoon".

Voit purkaa muistikirjoja pinosta napsauttamalla muistikirjaa ja vetämällä sitä poispäin piosta, kunnes vihreässä kelluvassa palkissa lukee "Poista pinosta".

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• Miten voin organisoida muistikirjoja
  • muistikirjapinot
  • organisoi muistikirjoja
  • pino
  • pinot