Muistikirjojen järjestäminen pinoihin

< Edellinen / Seuraava >

Muistikirjojen järjestäminen pinoihin

Muistiinpanopinot ovat tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa tuotteissa: Evernote Web, Mac, Windows, Android sekä iPhone, iPad ja iPod Touch.

Pinot ovat visuaalinen tapa ryhmitellä muistikirjat yhteen. Niitä käytetään tavallisesti samankaltaista aihetta tai teemaa käsittelevien muistikirjojen ryhmittelyyn. Muistikirjapinot voivat sisältää sekä henkilökohtaisia että Business-muistikirjoja, mutta ne ovat vain sinun nähtävissäsi.

Voinko jakaa pinon muistikirjoja?

Ei. Muistikirjapinojen järjestelyyn käytetyt tiedot koskevat vain sinun Evernte-tiliäsi, joten muut eivät näe niitä eikä niitä voi jakaa muiden kanssa. Pinon muodostavat yksittäiset muistiinpanot voidaan silti jakaa, mutta pino on järjesteltynä rakenteena olemassa vain sinun Evernote-tililläsi.

Miten luon pinoja?

• Mac

1. Valitse vasemmasta paneelista Muistikirjat avataksesi muistikirjaluettelonäkymän oikeassa laidassa.
    2. Vedä ja pudota muistikirjaluettelonäkymässä yksi muistikirja toiseen muistikirjaan. Tällöin luodaan uusi muistikirjapino, joka sisältää molemmat muistikirjat.
    3. Napsauta juuri luotua pinoa oikealla painikkeella ja valitse Nimeä uudelleen nimetäksesi pinon.
    4. Lisää muistikirjoja muistikirjapinoon vetämällä ja pudottamalla siihen mahdolliset muut muistikirjat, jotka haluat lisätä.

Voit purkaa muistikirjapinon napsauttamalla purettavaa muistikirjapinoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Pura kaikki muistikirjat pinosta....

• Windows

1. Napsauta vasemmassa paneelissa kohdan Muistikirjat vieressä olevaa pientä nuolta laajentaaksesi muistikirjojen alasvetoluettelon.
    2. Vedä ja pudota muistikirja toiseen muistikirjaan. Tällöin luodaan uusi molemmat muistikirjat sisältävä muistikirjapino.
    3. Napsauta juuri luotua pinoa oikealla painikkeella ja valitse Nimeä uudelleen nimetäksesi pinon.
    4. Vedä ja pudota pinoon kaikki muut muistikirjat, jotka haluat lisätä siihen.

Voit purkaa muistikirjapinon napsauttamalla purettavaa muistikirjapinoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Poista.... Pinossa olevia muistiinpanoja ja muistikirjoja ei poisteta.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Napauta muistikirjasta asetusvalikkoa (kolme pistettä) ja napauta sitten Muistikirjan asetukset.
    2. Napauta Pino. Voit joko luoda uuden pinon kirjoittamalla pinolle nimen tai valita olemassa olevan pinon.

Voit purkaa muistikirjoja pinosta napauttamalla asetusvalikkoa (kolme pistettä) muistikirjassa, napauttamalla Muistikirjan asetukset ja napauttamalla sitten Poista pinosta.

• Android

1. Pidä muistikirjaluettelossa sitä muistikirjaa painettuna, jonka haluat lisätä pinoon.
    2. Valitse Siirrä pinoon tai Siirrä uuteen pinoon.

Voit purkaa muistikirjoja pinosta napauttamalla asetusvalikkoa (kolme pistettä) muistikirjan vierestä ja napauttamalla sitten Poista pinosta.

• Evernote Web

1. Avaa muistikirjaluettelo napsauttamalla muistikirjapainiketta sivupalkista.
    2. Napsauta yhtä muistikirjaa ja vedä se toisen muistikirjan päälle. Näet "Luo pino" vihreässä kelluvassa palkissa.
    3. Kirjoita uuden muistikirjapinon nimi ja napsauta Luo pino.
    4. Vedä ja pudota uuteen muistikirjapinoon muut muistikirjat, jotka haluat lisätä siihen. Vihreässä kelluvassa palkissa lukee "Lisää pinoon".

Voit purkaa muistikirjoja pinosta napsauttamalla muistikirjaa ja vetämällä sitä poispäin piosta, kunnes vihreässä kelluvassa palkissa lukee "Poista pinosta".

Huomautus: Pinot ovat tällä hetkellä käytettävissä vain Evernote Webin vanhemmassa versiossa. Jos sinun on luotava pinoja, voit siirtyä Evernote Webin edelliseen versioon napsauttamalla nimeäsi vasemmassa yläkulmassa ja napsauttamalla sitten Siirry Evernoten vanhempaan versioon.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• Miten voin organisoida muistikirjoja
  • muistikirjapinot
  • organisoi muistikirjoja
  • pino
  • pinot