Evernote-tilauksen hallinnointi

TÄMÄN ARTIKKELIN AIHEET:

Vaihda Basicin, Plussan ja Premiumin välillä

• Plussasta Premiumiin

Kun päivität Plussasta Premiumiin, sinulta veloitetaan välittömästi Premiumin hinta ja sinulle maksetaan takaisin Plus-tilauksesta jäljellä olevien kuukausien suhteutettu määrä.

Vaihtaminen Plussasta Premiumiin:

1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä
    2. Valitse Tilin yhteenveto -sivulta Hallinnoi tilausta
    3. Valitse Evernote Premium
    4. Anna luottokorttitietosi ja valitse laskutusjakso (kuukausi tai vuosi)

Huomaa: jos tilasit Plussan iTunesin tai Google Playn kautta, sinun on peruutettava tilaus samasta paikasta sen lisäksi, että noudatta yllä olevia vaiheita.

• Premiumista Plussaan

Plus-tilauksesi alkaa, kun Premium-tilauksesi umpeutuu.

Vaihtaminen Premiumista Plussaan:

1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä
    2. Valitse Tilin yhteenveto -sivulta Hallinnoi tilausta
    3. Valitse Evernote Plus
    4. Anna luottokorttitietosi ja valitse laskutusjakso (kuukausi tai vuosi)

Huomaa: jos haluat tilata Plussan PayPalilla, iTunesilla tai Google Playllä, sinun on odotettava, kunnes Premium-tilaus umpeutuu, ennen kuin voit tilata Plussan.

• Plussasta tai Premiumista Basiciin

Voit vaihtaa Evernote Basiciin yksinkertaisesti peruuttamalla tilauksesi.

Vaihda kuukausi- ja vuosimaksujen välillä

• Muuta nykytilauksen maksuaikataulua

1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä
    2. Valitse Tilin yhteenveto -sivulta Hallinnoi tilausta
    3. Valitse nykyinen tilauksesi
    4. Anna luottokorttitietosi ja valitse laskutusjakso (kuukausi tai vuosi)
  • Muuta eri tilauksen maksuaikataulua

Jos haluat muuttaa maksuaikataulua ja vaihtaa tilausta, noudata kappaleen Vaihda Basicin, Plussan ja Premiumin välillä vaiheita.

Päivitä maksutiedot

• Päivitä tai lisää luottokortti

1. Siirry tiliasetuksiin Evernote Webissä ja napsauta Hallinnoi tilauksia
    2. Valitse sama tilaus kuin mikä sinulla tällä hetkellä on
    3. Anna uudet luottokorttitiedot
    4. Valitse sama maksuaikataulu (kuukausittainen tai vuosittainen) kuin mitä tällä hetkellä käytät

Huomaa: jos tilasit Plussan tai Premiumin iTunesin tai Google Playn kautta, sinun on peruutettava tilaus samasta paikasta sen lisäksi, että noudatta yllä olevia vaiheita.

• Siirry PayPaliin, iTunesiin tai Google Playhin

Sinun täytyy odottaa tilauksen päättymistä, ennen kuin voit vaihtaa maksunkäsittelijää. Kun tilisi palaa Evernote Basic -tasolle, voit hankkia uuden tilauksen haluamasi maksunkäsittelijän kautta.

Lunasta Evernote-pisteitä tai -tarjouksia

Voit ansaita Evernote-pisteitä lunastamalla Evernote-lahjatilauksia, Premium-aktivointikoodeja ja operaattorin tarjouksia. Voit ansaita pisteitä myös kutsumalla ystäviä Evernoteen. Voit käyttää Evernote-pisteitä Evernote Premiumin kuukausi- tai vuositilaukseen, vaikka olisit jo tilannut Evernote Plussan tai Premiumin. Lisätietoja >>

Avainsanat:

• amazon
  • automaattisesti uusiutuva
  • laskutus
  • blackberry
  • osta
  • peruuta
  • peruuta automaattinen uudistaminen
  • peruuta tilaukseni
  • peruuta maksu
  • peruuta Plus
  • peruuta premium
  • peruuta tilaus
  • google
  • google play
  • itunes
  • hallinnoi tilaustani
  • hallinnoi maksua
  • hallinnoi tilauksia
  • maksettu tilaus
  • maksa
  • maksu
  • maksut
  • paypal
  • pisteet
  • mainokset
  • osta
  • osta tilaus
  • lunasta
  • tarjousten lunastaminen
  • hyvitys
  • takaisinmaksut
  • tilaa
  • tilaus
  • päivitä
  • vaihda alempaan versioon
  • luottokortti
  • vaihda maksua