Evernote-tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Evernote-tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Evernote-tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Tilin poistaminen käytöstä tarkoittaa sitä, että poistat pääsyn tilillesi. Voit aktivoida käytöstä poistetun tilisi uudelleen, ellet ole pyytänyt poistamaan sähköpostiosoitettasi ja käyttäjätunnustasi kokonaan palvelustamme (katso vaihe 5 alla). Evernote ei poista muistiinpanojasi automaattisesti, kun poistat tilisi käytöstä.

Poista Evernote-tilisi aktivointi

  1. Peruuta Evernote-tilaus. Jos maksat Evernoten käytöstä, sinun tulee peruuttaa tilaus sen palvelun kautta, josta lähetit tilauksen.
  2. Vie muistiinpanosi. Voit viedä muistiinpanosi HTML- tai XML-tiedostona, jolloin voit katsella niitä Evernoten ulkopuolella.
  3. Poista muistiinpanosi. Evernote ei poista muistiinpanojasi automaattisesti, kun poistat tilisi käytöstä, mutta voit poistaa muistiinpanosi ja muistikirjasi ennen käytöstäpoistoa.
  4. Poista tilisi käytöstä. Voit poistaa Evernote-tilisi käytöstä kirjautumalla tiisi asetuksiin Evernote Webissä ja napsauttamalla "Poista Evernote-tili käytöstä" -linkkiä. Huomaa: Jos haluat poistaa kaikki sähköpostiosoitteesi ja käyttäjätunnuksesi täysin, lähetä ensin tukipyyntö siltä tililtä, jonka haluat poistaa käytöstä. Poista sitten tilisi käytöstä odottaessasi vastausta tukipyyntöösi. Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet poistanut sisältösi ja poistanut tilisi käytöstä, ennen kuin voimme poistaa sähköpostiosoitteesi.

Kun tilisi on poistettu käytöstä, sinut kirjataan ulos Evernotesta, etkä voi enää käyttää tiliäsi. Et pysty luomaan uutta Evernote-tiliä samalla sähköpostiosoitteella. Jos poistat tilin käytöstä käyttääksesi siihen liittyvää sähköpostiosoitetta toisella tilillä, voit sen sijaan vaihtaa sähköpostiosoitteet keskenään.

Ota Evernote-tilisi uudelleen käyttöön

  1. Kirjaudu Evernote Webiin vanhalla käyttäjätunnuksellasi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Kun olet antanut oikeat kirjautumistiedot, sinulle ilmoitetaan, että tili on poistettu käytöstä. Napsauta "aktivoi uudelleen" -linkkiä aloittaaksesi uudelleenaktivoinnin.
  3. Anna tiliisi liittyvä sähköposti, niin sinulle lähetetään käytöstäpoistopyynnön vahvistava sähköposti.
  4. Napsauta sähköpostista "Aktivoi tilini uudelleen" ja luo tilillesi uusi salasana.

Jos tarvitset apua tilisi uudelleenaktivoinnissa, ota meihin yhteyttä.

LANGUAGES_ALL

Avainsanat:

  • Epähuomiossa luotu tili
  • sulje tili
  • sulje tilini
  • poistetaanko käytöstä
  • poistettu käytöstä
  • aktivoinnin poisto
  • poista tili
  • poista tilini
  • poisto
  • poista tili
  • ota uudelleen käyttöön
  • uudelleenaktivointi
  • ota tili uudelleen käyttöön
  • aktivoi tilini uudelleen
  • tilin uudelleenaktivointi
  • väärä sähköposti
  • väärä sähköpostiosoite
  • poista sähköposti
  • poista sähköpostini
  • poista sähköpostiosoite
  • poista sähköpostiosoitteeni
  • kaksi tiliä
Toistetaan videota %{current} / %{total}
Video %{current} / %{total}