Lähetä Evernoten tapahtumaloki

< Edellinen / Seuraava >

Lähetä Evernoten tapahtumaloki

Evernoten tapahtumaloki voi auttaa tukitiimiämme jäljittämään sinua vaivaavan ongelman. Lähetä tapahtumaloki noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia vaiheita.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Siirry valikkorivillä kohtaan Ohje > Aktiviteettilokit > Tallenna viimeisimmät lokit.
    2. Kirjoita tiedostonimeksi "Evernote.log" ja napsauta Tallenna.
    3. Liitä tämä tiedosto uuteen tukipyyntöön tai olemassa olevan tukipyynnön sähköpostivastaukseen.

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Siirry valikkorivillä kohtaan Ohje > Aktiviteettiloki...
    2. Napsauta Tallenna nimellä -painiketta tallentaaksesi lokin tiedostona tietokoneellesi.
    3. Liitä tämä tiedosto uuteen tukipyyntöön tai olemassa olevan tukipyynnön sähköpostivastaukseen.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Siirry valikkorivillä kohtaan Ohje > Aktiviteettilokit > Tallenna viimeisimmät lokit.
    2. Kirjoita tiedostonimeksi "Evernote.log" ja napsauta Tallenna.
    3. Liitä tämä tiedosto uuteen tukipyyntöön tai olemassa olevan tukipyynnön sähköpostivastaukseen.

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Siirry valikkorivillä kohtaan Ohje > Aktiviteettiloki.
    2. Napsauta Tallenna nimellä -painiketta tallentaaksesi lokin tiedostona tietokoneellesi.
    3. Liitä tämä tiedosto uuteen tukipyyntöön tai olemassa olevan tukipyynnön sähköpostivastaukseen.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Uusi Evernoten iOS-versio

1. Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta.
    2. Napauta hammasrataskuvaketta valikon oikeassa yläkulmassa.
    3. Napauta Tuki > Aktiivisuusloki > Posti.
    4. Lähetä loki itsellesi sähköpostitse, tallenna se tietokoneelle ja liitä se sähköpostivastaukseesi.

Evernoten iOS-version vanhempi versio

1. Avaa Tili-välilehti.
    2. Napauta tilivalikosta Tuki.
      • Uuden tukipyynnön luominen: Napauta Lähetä tukipyyntö, täytä aihe ja kuvaus, varmista että "Liitetäänkö aktiivisuusloki?" on valittu ja napauta sitten Lähetä.
      • Jos sinulla on avoin tukipyyntö: Napauta Aktiivisuusloki > Posti, lähetä loki itsellesi sähköpostitse, tallenna se tietokoneelle ja liitä se sähköpostivastaukseesi.
  • Android

Uusi Evernote Androidille

1. Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta.
    2. Napauta hammasrataskuvaketta valikon oikeassa yläkulmassa.
    3. Napauta Tuki > Aktiivisuusloki > Posti.
    4. Lähetä loki itsellesi sähköpostitse, tallenna se tietokoneelle ja liitä se sähköpostivastaukseesi.

Vanhempi Evernote Androidille

1. Napauta kolmen pisteen kuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
    2. Napauta Tuki > Lähetä tapahtumaloki ja valitse sähköpostiohjelma.
      • Uuden tukipyynnön luominen: Lähetä loki itsellesi, tallenna se tietokoneeseen ja liitä se luomaasi tukipyyntöön täällä.
      • Jos sinulla on avoin tukipyyntö: Lähetä loki itsellesi sähköpostitse, tallenna se tietokoneelle ja liitä se sähköpostivastaukseesi.

Huomautus: Tapahtumaloki sisältää yksityiskohtaisen lokin Evernoten suorittamista toimenpiteistä. Siitä on apua ongelmien diagnosoinnissa. Tapahtumaloki sisältää myös tiedot tilistäsi, laitteestasi ja sijainnistasi (jos käytettävissä). Muistiinpanojesi, avainsanojesi, muistikirjojesi, liitetiedostojesi ja, jos tilillä ilmeni verkkosynkronointivirheitä, osa muistiinpanojen sisällöstä saattaa sisältyä tapahtumalokiin. Voit muokata lokitiedostoa ja poistaa kaiken, mitä et halua lähettää meille. Kohtelemme tapahtumalokin tietoja luottamuksellisina, ja tietosuojakäytäntömme ehdot ovat voimassa.

Avainsanat:

• tapahtumaloki
  • evernote-loki
  • loki