Luo muistikirja

< Edellinen / Seuraava >

Luo muistikirja

Muistikirjat ovat tapa järjestellä muistiinpanoja Evernotessa, ja niitä käytetään tavallisesti erottelemaan muistiinpanot kategorian, sijainnin tai tarkoituksen mukaan. Voit esimerkiksi luoda muistikirjan nimeltä "Kodin remontti" ja toisen nimeltä "Läksyt" pitääksesi tällaiset muistiinpanot erillään ja löytääksesi ne helpommin.

Järjestä muistiinpanot muistikirjoihin, jotta voit selata, hakea ja jakaa samankaltaisia muistiinpanoja helposti. Voit esimerkiksi luoda muistikirjan seuraaville:

• Työprojektit
  • Matkasuunnitelmat
  • Luovat projektit
  • Yritysresurssit
  • Kuitit
  • Sopimukset tai asiakirjat

Luo muistikirja noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • Windows

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Evernoten uusi iOS-versio: Avaa navigointivalikko, napauta Muistikirjat, napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Uusi muistikirja.

Evernoten vanhempi iOS-versio: valitse Muistiinpanot-välilehti, napauta muistikirjan alasvetovalikkoa näytön ylälaidasta ja napauta sitten + Uusi muistikirja.

• Android

Uusi Evernote Androidille: Avaa navigointivalikko, napauta Muistikirjat, napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Uusi muistikirja.

Vanhempi Evernote Androidille: vedä navigointivalikko ulos pyyhkäisemällä näytön vasemmasta laidasta, napauta valikossa Muistikirjat ja napauta sitten uuden muistikirjan painiketta (muistikirja, jossa on plus-merkki).

• Web

Uusi Evernote Web: valitse sivupalkista Muistikirjat nähdäksesi muistikirjaluettelon ja napsauta sitten + Uusi muistikirja.

Evernote Webin vanhempi versio: valitse sivupalkista muistikirjakuvake ja napsauta sitten +Uusi muistikirja -kuvaketta muistikirjaluettelon yläpuolelta.

AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

Avainsanat:

• luo muistikirja
  • uusi muistikirja
  • muistikirja
  • muistikirjat