Kuinka ottaa kuvakaappaus iPhonella, iPadilla ja iPod Touchilla?

Kuinka ottaa kuvakaappaus iPhonella, iPadilla ja iPod Touchilla?

Kuinka ottaa kuvakaappaus iPhonella, iPadilla ja iPod Touchilla?

Tallenna kuvakaappaus iOS:ssä painamalla Koti- ja Virta-painikkeita yhtä aikaa. Näyttö välkkyy, ja kuva tallennetaan Kuvagalleriaan. Voit valita valokuvan kohteessa Skitch merkitäksesi tämän kuvakaappauksen tai käyttää Kamera-painiketta kohteessa Evernote valitaksesi valokuvan.