Nollasin salasanani, eikä tililläni näy muistiinpanoja.

< Edellinen / Seuraava >

Nollasin salasanani, eikä tililläni näy muistiinpanoja.

Voit tarkistaa kaksi seikkaa, jos et näe muistiinpanojasi nollattuasi salasanasi tai asennettuasi sovelluksen uudelleen.

Tarkista, että käytät oikeaa Evernote-tiliä

Kun et näe muistiinpanojasi salasanan nollaamisen tai sovelluksen uudelleenasennuksen jälkeen, yleisin syy on, että olet kirjautunut väärälle tilille. Monet käyttäjät luovat vahingossa useita tilejä eri sähköpostiosoitteilla tai käyttäjätunnuksilla. Tarkista seuraavasti, että käytät oikeaa tiliä:

1. Tarkista, että kaikki muistiinpanot on synkronoitu (synkronoimattomat muistiinpanot on merkitty synkronointivirheellä oikeassa yläkulmassa). Jos synkronoimattomia muistiinpanoja on, varmista että laitteella on Internet-yhteys ja synkronoi tilisi.
  2. Avaa tiliasetukset käyttämässäsi sovelluksessa ja tarkista, millä sähköpostiosoitteella olet kirjautunut sisään. Jos se ei ole odottamasi tili, kirjaudu ulos tililtä ja kokeike kirjautua takaisin sisään toisella sähköpostiosoitteella tai käyttäjätunnuksella. Jos sinulla on useita sähköpostiosoitteita, voit kokeilla useamman kerran. Jos käyttämäsi tili on se, mitä odotit, mutta et silti näe muistiinpanojasi, ota meihin yhteyttä.

Vinkit:

• Jos saat sähköposteja Evernotelta useaan sähköpostiosoitteeseen, sinulla on todennäköisesti useita Evernote-tilejä. Tarkista Evernoten sähköpostien vastaanottajakenttä.
  • Jos olet joskus lähettänyt jotain sähköpostitse Evernote-tilillesi, tarkista lähetettyjen sähköpostien kansiosta tilisi käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus on Evernote-sähköpostiosoitteen ensimmäinen osa. Esimerkki: [käyttäjätunnus].abc123@m.evernote.com.

Odota, että Evernote synkronoi tilisi uudelleen

Toinen yleinen tilanne, kun et näe muistiinpanojasi salasanan nollauksen tai sovelluksen uudelleenasennuksen jälkeen, on että sovellus ei ole vielä synkronoinut tiliäsi uudelleen. Kun kirjaudut sisään uusilla tilitiedoillasi, Evernote synkronoi tietosi uudelleen palvelimeltamme. Tämä on turvatoimi, jolla varmistetaan, että vain sinä voit käyttää tietojasi. Odota, että kaikki muistiinpanot ladataan laitteeseesi, mikä voi viedä jonkin aikaa, muistiinpanojen määrästä ja koosta riippuen.

Jos et edelleenkään löydä muistiinpanojasi tarkistettuasi yllä mainitut seikat, ota meihin yhteyttä.

Avainsanat:

• salasanan palautus
  • puuttuvat muistiinpanot
  • menetetyt muistiinpanot
  • toinen tili