Miten Evernote Business tilataan

Evernote Business tarjoaa sinulle Evernote Premiumin tehon ja lisäksi tiimi- ja hallintaominaisuuksia, joilla saat enemmän tehdyksi. Evernote Businessillä pääset nauttimaan seuraavista:

• Yksittäinen työtila tiimin yhteistyölle
  • Nopea tutustuminen ja SSO
  • Käyttäjien keskitetty hallinta
  • Parempi suojaus TLS/SSL:llä
  • ... ja paljon muuta

Lisätietoja Evernote Businessistä

Luo uusi Evernote Business -tili

Kun luot uuden Evernote Business -tilin, sinusta tulee oletuksena tilin valvoja. Kun olet kutsunut tiimisi, voit nimetä jonkun muun tilin valvojaksi, tai tilillä voi jopa olla useita valvojia. Tilin valvojat pääsevät käyttämään hallintakonsolia ja siten näkemään yrityksen laajuiset asetukset, hallinnoimaan Business-sisältöä ja kutsumaan tiimin jäseniä liittymään. Lisätietoja >>

Aloita:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Get Business -painiketta.
  2. Täytä lomakkeeseen koko nimesi, yrityksesi nimi, yrityssähköpostisi ja tilin salasana.

Jos sinulla on jo Evernote-tili ja haluat käyttää siihen tiliin liittyvää sähköpostia uudella Evernote Business -tilillä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja valitsemaan toinen henkilökohtainen sähköpostiosoite olemassa olevalle tilillesi, jotta voit käyttää yrityssähköpostiosoitettasi uudella tilillä.

Maksuvaihtoehdot

Evernote Business -tilinvalvojilla on kolme vaihtoehtoista tapaa maksaa Evernote Business -tili:

• Kuukausittain luottokortilla

Luottokortiltasi veloitetaan jokainen paikka heti, kun Evernote Business -tili luodaan, ja luottokortiltasi veloitetaan automaattisesti täysi kuukausihinta aina, kun käyttäjä liittyy tilillesi. Kortiltasi veloitetaan joka kuussa yksi könttisummamaksu kaikista sen hetkisistä tilisi käyttäjistä.

• Vuosittain luottokortilla

Luottokortiltasi veloitetaan jokainen paikka heti, kun Evernote Business -tili luodaan, ja luottokortiltasi veloitetaan automaattisesti vuosittainen määräsuhteinen hinta aina, kun käyttäjä liittyy tilillesi. Kortiltasi veloitetaan joka vuosi yksi könttisummamaksu kaikista sen hetkisistä tilisi käyttäjistä.

• Vuosittain laskulla

Vain saatavissa joissain maissa Evernote Business -tileille, joilla on vähintään 5 paikkaa. Kun maksat laskulla, paikat hankitaan etukäteen vuosittain. Saat laskun sähköpostitse, ja voit maksaa sen shekillä tai pankkisiirrolla. Laskusi erääntyy sen saapuessa.

Huomaa: Evernote Business on hankittavissa vain osoitteesta Evernote.com, eikä se ole saatavilla iTunesin tai Google Playn kautta.

Maksutavat

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa tilauksen maksamiselle: luottokortti tai lasku. Alla oleva taulukko auttaa päättämään, mikä maksutapa sopii parhaiten tiimillesi.

Credit Card Invoice

Milloin veloitus tapahtuu? Miten usein minua laskutetaan?

Voit valita laskutusjaksoksi kuukauden tai vuoden. Korttiasi veloitetaan kunkin laskutusjakson alussa Evernote Business -tilin käyttäjien määrän mukaan.

Pyysit laskun tietylle paikkamäärälle. Laskusi erääntyy sen saapuessa, ja voit maksaa sen sekillä tai pankkisiirrolla.

Varmista sinulle lähetetyn laskun tehokas käsittely antamalla sen henkilön sähköpostiosoite, joka käsittelee yrityksessäsi kaikki tiliin ja laskutukseen liittyvät kyselyt.

Onko jotain rajoituksia?

Evernote Business -tilillä on oltava vähintään 2 paikkaa.

Evernote Business -tilillä on oltava vähintään 5 paikkaa, jotta se voidaan maksaa laskulla.

Laskutus on käytettävissä vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Eesti, Hongkong, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Itävalta, Japani, Kanada, Liechtenstein, Luxemburg, Norja, Ruotsi, Saksa, Singapore, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat.

Voinko aloittaa Evernote Business -tilin käytön heti?

Heti kun avaat Evernote Business -tilin, luottokortiltasi veloitetaan niin monta paikkaa kuin pyysit. Voit aloittaa Evernote Businessin käytön heti.

Useimmissa tapauksissa voit aloittaa Evernote Businessin käytön heti. Joissain tilanteissa voit joutua tarkistamaan joitain tietoja, jotta tili voidaan aktivoida heti.

Veloitetaanko minua, kun lisään käyttäjiä Evernote Business -tiliini? Mitä tapahtuu, jos lisään uuden käyttäjän laskutusjakson aikana?

Jos laskutusjaksosi on kuukausi, luottokortiltasi veloitetaan täysi yhden kuukauden hinta päivänä, jona uusi käyttäjä liittyy Evernote Business -tilillesi, riippumatta siitä, onko kyseinen päivä kuukausittaisen laskutusjakson sisällä.

Jos laskutusjaksosi on vuosi, sinulta veloitetaan prorata-summa seuraavalta suuremmalta kuukausimäärältä päivänä, joka uusi käyttäjä liittyy Evernote Business -tilillesi. Jos esimerkiksi lisäät käyttäjän, kun laskutusjaksoa on jäljellä yhdeksän ja puoli kuukautta, prorata-veloitus peritään 10 kuukaudelta.

Veloitus jokaisesta lisätystä käyttäjästä erääntyy koko Evernote Business -tilisi eräpäivänä.

Voit lisätä käyttäjiä paikkamäärääsi saakka ilman lisäveloitusta.

Jos haluat lisätä paikkojen määrää, voit lähettää pyynnön Evernote Business Account Executivelle hallintakonsolin Tilin yhteenveto -sivulta. Account Executive kasvattaa paikkarajoitusta ja lähettää sinulle sähköpostitse laskun uusista paikoista tavallisesti yhden työpäivän sisällä.

Veloitus jokaisesta lisätystä käyttäjästä erääntyy koko Evernote Business-tilisi eräpäivänä. Jos lisäät paikkojen määrää kesken vuoden, sinulta laskutetaan seuraavaa suurempaa kuukausilukua vastaava summa. Esimerkiksi jos lisäät käyttäjän, kun laskutusjaksoasi on jäljellä 9 ja puoli kuukautta, laskutus suhteutetaan 10 kuukauteen.

Mitä tapahtuu, kun käyttäjä poistuu Evernote Business -tililtä?

Kun tilauksesi uudistetaan seuraavan kerran, sinua ei veloiteta tästä käyttäjästä.

Tililläsi tulee olemaan käytettävissä yksi paikka. Voit kutsua jonkun toisen käyttämään kyseisen Business-tilisi paikan. Et saa takaisinmaksua käyttämättömistä paikoista.

Mikä laskutettaessa katsotaan käyttäjäksi?

Jokaista yksittäistä Business-tilillesi liittyvää henkilöä pidetään käyttäjänä, ja veloitus tapahtuu tämän mukaisesti.

Sinua ei veloiteta avoimista, lähetetyistä kutsuista.

Kukin Business-tiliööeso liittynyt henkilö huomioidaan paikkarajoituksessa.

Odottavat kutsut liittyä Evernote Business -tiliisi otetaan myös paikkarajoituksessasi huomioon, sillä jokainen kutsu on yhtä paikkaa koskeva varaus.

Milloin tilaukseni uudistetaan?

Päivästä, jona luot Evernote Business -tilisi, tulee yrityksesi laskutuskauden ensimmäinen päivä. Jos esimerkiksi luot Evernote Business -tilisi 10. syyskuuta ja valitset maksavasi kuukausittain luottokortilla, luottokorttiasi veloitetaan siitä lähtien aina kuun 10. päivä.

Päivästä, jona luot Evernote Business -tilisi, tulee yrityksesi laskutuskauden ensimmäinen päivä. Jos esimerkiksi luot Evernote Business -tilisi 10. syyskuuta ja valitset vuosilaskutuksen, seuraava lasku erääntyy 10. syyskuuta seuraavana vuonna.

Avainsanat:

• liity Businessiin
  • Luo Business
  • liity tiimiin
  • muunna business-muistikirjaksi
  • muunna Evernote Business -muistikirjoiksi
  • luo uusi Business-muistikirja
  • uusi Evernote Business
  • päivitä businessiin
  • päivät Evernote Business -versioon
  • päivitä