Kuinka tilaan Evernote-uutiskirjeen tai peruutan tilaukseni?

Kuinka tilaan Evernote-uutiskirjeen tai peruutan tilaukseni?

Kuinka tilaan Evernote-uutiskirjeen tai peruutan tilaukseni?

Tilataksesi Evernote-uutiskirjeen kirjaudu sisään Evernote-tilillesi ja valitse Asetukset-alueen Omat asetukset-osiossa valintaruutu nimeltä "Haluan saada tietoja Evernote-tuotteista, -päivityksistä ja -tarjouksista." Voit myös valita toisen valintaruudun, jos olet kiinnostunut saamaan tietoja tuotteista, palveluista ja tarjouksistaEvernoten kumppaneilta.

Peruuta Evernote-uutiskirjeen tilaus joko poistamalla yllä mainitun valintaruudun valinta tai täyttämällä sähköpostiosoitelomake Tilauksen lopetus -sivulla. Jokaisessa uutiskirjesähköpostissa on myös tilauksen peruutuslinkki viestin lopussa.