Verkkosivujen ja sisällön leikkaaminen Android- ja iOS-laitteissa

Verkkosivujen ja sisällön leikkaaminen Android- ja iOS-laitteissa

Verkkosivujen ja sisällön leikkaaminen Android- ja iOS-laitteissa

Evernote 7.5+ -asennus sisältää laajennuksia, joten voit helposti jakaa verkkosivuja ja muuta tuettua sisältöä Android- ja iOS-laitteista. Käytä laitteessasi selainta, joka on varustettu jakamistoiminnoilla, siirry jakamisasetuksiin ja valitse jakamiskohteeksi Evernote.

Määritä Evernote jakamissovellukseksi

Android

Voit leikata verkkosivun selaimessasi napauttamalla laitteen asetusvalikkopainiketta (esimerkiksi ...) ja valitsemalla Evernote. Erillistä asennusta ei tarvita.

iPhone, iPad ja iPod Touch

Verkkoleikkurin määrittäminen iOS:ssä

1. Napauta iOS-jakamispainiketta ja napauta Lisää muokataksesi jakamisasetuksia.
  2. Napauta Evernote-kytkintä lisätäksesi Evernoten jakamislaajennukseksi. Huomaa: Jos napautat Peruuta, jakamisasetusten paneeli suljetaan.
  3. Evernote lisätään niiden laitteiden luetteloon, joihin laitteesi voi jakaa. Napauta ja vedä Evernotea, jos haluat siirtää sen listan alkuun.

Leikkaa ja tallenna verkkosivuja Evernoteen

1. Avaa mikä tahansa selain laitteessasi
  2. Napauta iOS-jakamispainiketta tai jakamisasetusta Asetukset-valikossa Android-laitteessasi
  3. Valitse Evernote tai Evernote-jakamisvaihtoehto

Android

Voit napauttaa elefanttikuvaketta valitaksesi muistikirjan ja sen avainsanat tallennettaessa Evernoteen. Jos et napauta elefanttikuvaketta, verkkosivu leikataan suoraan oletusmuistikirjaan.

Esimerkki Android-verkkoleikkeestä

iPhone, iPad ja iPod Touch

Kun olet napauttanut Tallenna, verkkosivu leikataan ja jaetaan Evernoteen taustalla. Voit valita Evernotessa muistikirjan, johon leikattu muistiinpano tallennetaan.

Verkkoleikkeet iOS:ssä

Lähetä URL-osoite Evernote-tilillesi sähköpostitse

Voit myös jakaa verkkosisältöä mobiililaitteessasi lähettämällä URL-osoitteen eteenpäin sähköpostin kautta Evernoteen.

Lisätietoja sähköpostien tallentamisesta Evernoteen

Kopioi ja liitä Internet-sisältö Evernoteen

Voit kopioida ja liittää suurimman osan verkkosivuston sisällöstä suoraan kohteeseen Evernote.

1. Avaa verkkosivu mobiililaitteesi selaimessa
  2. Paina ja pidä jossakin sisällön päällä tekstivalintavaihtoehtojen näyttämiseksi
  3. Valitse sivun osa, jonka haluat kopioida, vetämällä valintaa ylös tai alas
  4. Päästä irti ja valitse Kopioi
  5. Vaihda kohteeseen Evernote ja aloita uusi muistiinpano
  6. Napauta ja pidä tekstimuokkainalueella ja valitse sitten Liitä
  7. Kaikki valintasi sisältö ilmestyy uuden muistiinpanon sisälle

Avainsanat:

• matkapuhelin
  • Leike
  • leikkaa verkkosivuja
  • Leikkuri
  • otetaan leikettä
  • ios
  • ipad
  • iphone
  • mobiili
  • puhelin
  • tallenna verkkosivuja
  • lähetä evernoteen
  • verkkoleikkuri
  • verkkosisältö
  • verkkosivut
  • verkkosivusto
  • verkkoleikkeet
  • sivusto