Verkkosivujen ja sisällön leikkaaminen Android- ja iOS-laitteissa

Verkkosivujen ja sisällön leikkaaminen Android- ja iOS-laitteissa
< Edellinen / Seuraava >

Verkkosivujen ja sisällön leikkaaminen Android- ja iOS-laitteissa

Evernoten Android-, iPhone-, iPad- ja iPod touch -versio sisältää laajennuksia, joten voit helposti jakaa verkkosivuja ja muuta tuettua sisältöä Android- ja iOS-laitteista. Käytä laitteessasi selainta, joka on varustettu jakamistoiminnoilla, siirry jakamisasetuksiin ja valitse jakamiskohteeksi Evernote.

Määritä Evernote jakamissovellukseksi

iPhone, iPad ja iPod Touch

Verkkoleikkurin määrittäminen iOS:ssä

1. Napauta iOS-jakamispainiketta ja napauta Lisää muokataksesi jakamisasetuksia.
  2. Napauta Evernote-kytkintä lisätäksesi Evernoten jakamislaajennukseksi. Huomaa: Jos napautat Peruuta, jakamisasetusten paneeli suljetaan.
  3. Evernote lisätään niiden laitteiden luetteloon, joihin laitteesi voi jakaa. Napauta ja vedä Evernotea, jos haluat siirtää sen listan alkuun.

Leikkaa ja tallenna verkkosivuja Evernoteen

1. Avaa mikä tahansa selain laitteessasi
  2. Napauta iOS:n jakamispainiketta tai Jaa-asetusta Android-laitteen asetusvalikossa (tavallisesti merkitty kolmella pystypisteellä)
  3. Valitse jakovaihtoehtojen luettelosta Evernote

Android

Ellet valitse toisin, sivut tallennetaan täysinä artikkeleina oletusmuistikirjaan. Jos haluat vaihtaa kohdemuistikirjaa, lisätä muistiinpanoja tai tallentaan pelkän URL:n, napauta elefanttipainiketta, joka tulee näkyviin, kun jaat Evernoteen.

Esimerkki Android-verkkoleikkeestä

iPhone, iPad ja iPod Touch

Kun olet napauttanut Tallenna, verkkosivu leikataan ja jaetaan Evernoteen taustalla. Voit valita Evernotessa muistikirjan, johon leikattu muistiinpano tallennetaan.

Verkkoleikkeet iOS:ssä

Lähetä URL-osoite Evernote-tilillesi sähköpostitse

Voit myös jakaa verkkosisältöä mobiililaitteessasi lähettämällä URL-osoitteen eteenpäin sähköpostin kautta Evernoteen.

Lisätietoja sähköpostien tallentamisesta Evernoteen

Kopioi ja liitä Internet-sisältö Evernoteen

Voit kopioida ja liittää suurimman osan verkkosivuston sisällöstä suoraan kohteeseen Evernote.

1. Avaa verkkosivu mobiililaitteesi selaimessa
  2. Paina ja pidä jossakin sisällön päällä tekstivalintavaihtoehtojen näyttämiseksi
  3. Valitse sivun osa, jonka haluat kopioida, vetämällä valintaa ylös tai alas
  4. Päästä irti ja valitse Kopioi
  5. Vaihda kohteeseen Evernote ja aloita uusi muistiinpano
  6. Napauta ja pidä tekstimuokkainalueella ja valitse sitten Liitä
  7. Kaikki valintasi sisältö ilmestyy uuden muistiinpanon sisälle

Avainsanat:

• matkapuhelin
  • Leike
  • leikkaa verkkosivuja
  • Leikkuri
  • otetaan leikettä
  • ios
  • ipad
  • iphone
  • mobiili
  • puhelin
  • tallenna verkkosivuja
  • lähetä evernoteen
  • verkkoleikkuri
  • verkkosisältö
  • verkkosivut
  • verkkosivusto
  • verkkoleikkeet
  • sivusto
  • android