Poista tililtä muistiinpanojen kaksoiskappaleet

< Edellinen / Seuraava >

Poista tililtä muistiinpanojen kaksoiskappaleet

Tällä hetkellä muistiinpanojen kaksoiskappaleita ei voi poista aautomaattisesti Evernote-tililtä. Voit kuitenkin toimia seuraavasti ja poistaa muistiinpanojen kaksoiskappaleet manuaalisesti Macissa ja Windows-pöytätietokoneessa:

Evernoten uusi Mac-versio ja Windows-versio

1. Valitse Kaikki muistiinpanot näyttääksesi kaikki tilin muistiinpanot.
  2. Vaihda näkymäksi Listanäkymä.
  3. Aseta muistiinpanot aakkosjärjestykseen otsikon mukaan napsauttamalla Otsikko muistiinpanolistan ylälaidasta.
  4. Täällä näet muistiinpanojen otsikot ja voit poistaa kaksoiskappaleet napsauttamalla muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Siirrä roskakoriin.

Evernoten vanhemmat Mac- ja Windows-versiot

1. Valitse Kaikki muistiinpanot näyttääksesi kaikki tilin muistiinpanot.
  2. Vaihda näkymäksi Listanäkymä sivupalkissa tai Listanäkymä ylälaidassa.
  3. Aseta muistiinpanot aakkosjärjestykseen otsikon mukaan napsauttamalla Otsikko muistiinpanolistan ylälaidasta.
  4. Täällä näet muistiinpanojen otsikot ja voit poistaa kaksoiskappaleet napsauttamalla muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Poista muistiinpano.