Voinko tallentaa Skitch-kuvia eri tiedostomuodoissa Macilla?

Voinko tallentaa Skitch-kuvia eri tiedostomuodoissa Macilla?

Voinko tallentaa Skitch-kuvia eri tiedostomuodoissa Macilla?

Kyllä! Skitch 2.0 Macille -versiossa voit tallentaa Skitch kuvasi PNG-, GIF-, TIFF-, JPG- ja BMP-muodoissa seuraavasti:

Käyttämällä Vedä minut -välilehteä

1. Napsauta avattavassa tiedostomuotovalikossa Vedä minut -välilehteä
  2. Valitse tiedostomuoto, jossa haluat tallentaa Skitch-kuvasi
  3. Napsauta ja vedä Vedä minut -välilehti mihin tahansa Macissasi. Kopio Skitch-kuvasta valitussa tiedostomuodossa luodaan siihen. Alkuperäinen Skitch-kuva säilyy Evernote-tililläsi

Vie-valikon käyttö

1. Valitse Tiedosto > Vie...
  2. Selaa kohteeseen, johon haluat tallentaa tiedoston
  3. Kirjoita tiedostonimi Vie kohteena -kenttään
  4. Valitse tiedostotyyppi Vientimuoto-pudotusvalikosta
  5. Valitse Tallenna