Ranteen asennon valitseminen Penultimatessa

Ranteen suojaus on edistynyt tekniikka, jonka tarkoitus on eliminoida ranteesta aiheutuvat häiriöt kirjoittaessasi Penultimatella. Ranteen oikea asento on tärkeä tekijä harhamerkintöjen eliminoinnissa kätesi levätessä näytöllä.

Voit vaihtaa Penultimaten ranneasentoasetusta napauttamalla hammaspyöräpainiketta ja sitten Asetukset > Ranteen asento.

Hyödyt eniten Penultimaten tuoreimman version käytöstä laitteessasi, sillä parantelemme rannesuojausominaisuutta jatkuvasti.

Avainsanat:

• merkinnät
  • harhamerkinnät
  • kämmenen hylkääminen
  • rannesuoja
  • ranne
  • hylkääminen
  • kämmen