Poista muistiinpano

< Edellinen / Seuraava >

Poista muistiinpano

Kun poistat muistiinpanon, se siirretään roskakoriin. Roskakori synkronoidaan laitteissasi, kuten kaikki muu synkronoitu sisältö. Voit poistaa muistiinpanon noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

The new Evernote for Mac
    1. Napsauta poistettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse vaihtoehdoista Siirrä roskakoriin.
    Older version of Evernote for Mac
    1. Napsauta poistettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse vaihtoehdoista Poista muistiinpano.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    1. Napsauta poistettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse vaihtoehdoista Siirrä roskakoriin.
    Older version of Evernote for Windows
    1. Napsauta poistettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse vaihtoehdoista Poista muistiinpano.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

The new Evernote for iOS
    1. Avaa poistettava muistiinpano.
    2. Napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja valitse Poista muistiinpano.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Avaa poistettava muistiinpano.
    2. Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja valitse Siirrä roskakoriin.
  • Android

1. Avaa poistettava muistiinpano.
    2. Napauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja valitse Poista muistiinpano.
  • Web

Uusi Evernote Web

1. Avaa poistettava muistiinpano.
    2. Napsauta valikkopainiketta (kolme pystypistettä) ja valitse Poista muistiinpano.

Evernote Webin vanhempi versio

1. Avaa poistettava muistiinpano.
    2. Napsauta Poista muistiinpano -painiketta (roskakori).

Avainsanat:

• poista muistiinpano
  • poista muistiinpanoja
  • muistiinpanon poistaminen
  • muistiinpanojen poistaminen
  • poista pysyvästi