Palauta muistiinpano roskakorista

< Edellinen / Seuraava >

Palauta muistiinpano roskakorista

Kun poistat muistiinpanon, se siirretään muistikirjaluettelon lopussa olevaan roskakoriin. Jos muutat mielesi muistiinpanon poistamisesta ja haluat palauttaa sen, noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia vaiheita.

• Mac

The new Evernote for Mac

Napsauta roskakorista palautettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitse Palauta muistiinpano.

Older version of Evernote for Mac

Napsauta roskakorista palautettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitse Palauta.

• Windows

The new Evernote for Windows

Napsauta roskakorista palautettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitse Palauta muistiinpano.

Older version of Evernote for Windows

Napsauta roskakorista palautettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitse Palauta.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Avaa roskakorista palautettava muistiinpano, napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Palauta muistiinpano.

• Android

Avaa roskakorista palautettava muistiinpano, napauta Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Palauta muistiinpano.

• Web

Avaa roskakorista palautettava muistiinpano, napsauta asetuspainiketta (kolme pistettä) ja napsauta sitten Palauta.

Huomaa: Et voi palauttaa poistettua muistikirjaa. Kun poistat muistikirjan, kaikki sen sisältämät muistiinpanot siirretään roskakoriin ja tyhjä muistikirja poistetaan tililtäsi. Jos haluat palauttaa muistikirjan, palauta muistikirjassa olleet yksittäiset muistiinpanot.

Avainsanat:

• palauta muistiinpano
  • palauta muistiinpano
  • palauta muistiinpano
  • palauta muistikirja
  • palauta muistiinpano