Jaa muistiinpanon kopio sähköpostitse

< Edellinen / Seuraava >

Jaa muistiinpanon kopio sähköpostitse

Kun jaat muistiinpanon kopion sähköpostitse, lähetät kuvan muistiinpanosta sen jakamishetkeltä. Jos teet muutoksia sisältöön, ne eivät näy kenellekään, jonka kanssa jaoit muistiinpanon aiemmin. Voit jakaa muistiinpanon kopion sähköpostitse noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

Huomautus: sinulla on oltava Evernote Premium, Personal, Professional tai Teams voidaksesi jakaa muistiinpanon kopion sähköpostitse. Muita jakamistapoja – jotka ovat kaikkien asiakkaitten käytettävissä – ovat mm. muistiinpanon jakaminen Evernoten sisällä ja muistiinpanon jakaminen julkisella linkillä.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Napsauta Lähetä kopio sähköpostitse.
    4. Syötä vastaanottajan sähköpostiosoite ja kirjoita halutessasi viesti.
    5. Napsauta Lähetä.

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Napsauta jaettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse Jaa muistiinpano.
    3. Napsauta Lisää jakamista -painiketta ja valitse Lähetä kopio sähköpostitse...
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Napsauta Lähetä.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Napsauta Lähetä kopio sähköpostitse.
    4. Syötä vastaanottajan sähköpostiosoite ja kirjoita halutessasi viesti.
    5. Napsauta Lähetä.

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Napsauta jaettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse Jaa > Lähetä kopio.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Napsauta Lähetä.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta Jaa muistiinpano -painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta Lisää jakoasetuksia ja valitse and select Lähetä kopio muistiinpanosta.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    5. Napauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Evernoten uudessa iOS-versiossa.

• Android

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Jaa.
    3. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä) seuraavassa näytössä ja valitse Lähetä kopio muistiinpanosta sähköpostitse.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    5. Napauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Evernoten uudessa Android-versiossa.

• Web

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta Jaa-painikkeessa olevaa alanuolta.
    3. Valitse Sähköposti.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Napsauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä uudessa Evernote Webissä.

Avainsanat:

• sähköposti
  • lähetä muistiinpano sähköpostitse
  • sähköpostiosoite
  • lähettäminen sähköpostitse
  • jaa muistiinpano
  • jaa muistiinpano sähköpostitse
  • jaa sähköpostitse
  • muistiinpanon jakaminen