Jaa muistiinpano sähköpostilla

< Edellinen / Seuraava >

Jaa muistiinpano sähköpostilla

Kun jaat muistiinpanon sähköpostitse, lähetät kuvan muistiinpanosta sen jakamishetkeltä. Jos teet muutoksia sisältöön, ne eivät näy kenellekään, jonka kanssa jaoit muistiinpanon aiemmin. Voit jakaa muistiinpanon sähköpostitse noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta jaettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse Jaa muistiinpano.
    3. Napsauta Lisää jakamista -painiketta ja valitse Lähetä kopio sähköpostitse…
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Napsauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Evernoten uudessa Mac-versiossa.

• Windows

1. Napsauta jaettavaa muistiinpanoa oikealla painikkeella.
    2. Valitse Jaa > Lähetä kopio.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Napsauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Evernoten uudessa Windows-versiossa.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta Jaa muistiinpano -painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta Lisää jakoasetuksia ja valitse and select Lähetä kopio muistiinpanosta.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    5. Napauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Evernoten uudessa iOS-versiossa.

• Android

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä) ja napauta sitten Jaa.
    3. Napauta valikkopainiketta (kolme pistettä) seuraavassa näytössä ja valitse Lähetä kopio muistiinpanosta sähköpostitse.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    5. Napauta Lähetä.
  • Web

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta Jaa-painikkeessa olevaa alanuolta.
    3. Valitse Sähköposti.
    4. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    5. Napsauta Lähetä.

Huomautus: tämä ominaisuus ei ole käytettävissä uudessa Evernote Webissä.

Avainsanat:

• sähköposti
  • lähetä muistiinpano sähköpostitse
  • sähköpostiosoite
  • lähettäminen sähköpostitse
  • jaa muistiinpano
  • jaa muistiinpano sähköpostitse
  • jaa sähköpostitse
  • muistiinpanon jakaminen