Asenna Evernote-pienoisohjelma Androidiin

< Edellinen / Seuraava >

Asenna Evernote-pienoisohjelma Androidiin

Androidin Evernote-pienoisohjelma

Evernote-pienoisohjelmalla voit luoda muistiinpanoja nopeammin käynnistämällä Evernoten mistä tahansa kohtaa aloitusnäyttöä.

Evernote-pienoisohjelman määrittäminen

Evernote-pienoisohjelma sisältyy Evernote for Android -asennukseen.

Evernote-pienoisohjelman lisääminen Androidiin
  1. Etsi aloitusnäytöstä tyhjä paikka ja paina pitkään.
  2. Napauta Pienoissovellukset-välilehteä.
  3. Paikanna Evernote-pienoisohjelman asetukset.
  4. Pidä valitsemaasi pienoisohjelma painettuna ja vedä se aloitusnäyttöösi.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en näe muita pienoissovellusvaihtoehtoja, kuten listapienoissovelluksen tai yksinkertaisen muistiinpanon?

Jos käytät uutta Evernotea Androidille, ainoat tällä hetkellä käytettävissä olevat pienoissovellukset ovat toimintorivi ja yhden toiminnon pienoissovellus. Yksinkertaisen muistiinpanon toiminnallisuus toimintoriville ja listapienoissovelluksille on tulossa myöhemmissä julkaisuissa.

Miten asennan Evernote-pienoisohjelman suoraan Play Storesta?

Evernote-pienoisohjelma kuuluu Evernote-sovellukseen (versio 7.2 ja uudempi).

Avainsanat:

• android
  • android-pienoissovellus
  • luo lukitusta
  • lukitusnäyttö
  • lukittu näyttö
  • pikamuistiinpano
  • vimpain