Evernote-pienoisohjelman asentaminen Androidiin

Androidin Evernote-pienoisohjelma

Evernote-pienoisohjelmalla voit luoda muistiinpanoja suoraan Androidin aloitusnäytöstä tarvitsemasta edes käynnistä Evernote-sovellusta.

Evernote-pienoisohjelmalla voit luoda nopeasti uusia muistiinpanoja ja tallentaa paikallisesti esitettyä sisältöä, kuten sivustoja, valokuvia ja audiotallenteita.

Evernote-pienoisohjelman määrittäminen

Evernote-pienoisohjelma sisältyy Evernote for Android -asennukseen.

Evernote-pienoisohjelman lisääminen Androidiin
  1. Etsi aloitusnäytöstä tyhjä paikka ja paina pitkään
  2. Napauta Pienoisohjelmat-välilehteä
  3. Paikanna Evernote-pienoisohjelman asetukset.
  4. Pidä valitsemaasi pienoisohjelma painettuna ja vedä se aloitusnäyttöösi

Usein kysytyt kysymykset

Miten asennan Evernote-pienoisohjelman suoraan Play Storesta?

Evernote-pienoisohjelma ei enää ole erillinen sovellus, vaan se sisältyy nykyään Evernote-sovellukseen. Päivitä Evernote-sovelluksesi vähintään versioon 7.2 Play Storesta, jotta voit käyttää pienoisohjelmaa.

Voinko palata vanhaan pienoisohjelmaan, jos pidän enemmän sen version käytöstä?

Vanha Evernote-pienoisohjelma ei ole enää käytettävissä.

Miksi näen vain 1 x 1 Evernote-pienoisohjelmavaihtoehdon?

Evernote on asennettava laitteen sisäiseen muistiin, jotta voi käyttää 4 x 1 ja 4 x 2 -pienoisohjelmavaihtoehtoja. Voit siirtää sovelluksen siirtymällä kohtaan Asetukset > Sovellukset > Evernote ja siirtämällä sovelluksen SD-kortilta laitteen sisäiseen muistiin.

Miten saan pienoissovellukseeni Dark-teeman?

Dark-teema on käytettävissä vain 4 x 2 -pienoissovelluksessa. Napauta hammasrataspainiketta siirtyäksesi Mukauta pienoissovellus -sivulle, valitse Dark-teema ja napauta Tallenna.

Avainsanat:

• android
  • android-pienoissovellus
  • luo lukitusta
  • lukitusnäyttö
  • lukittu näyttö
  • pikamuistiinpano
  • vimpain