Asenna Evernote-pienoisohjelma Androidiin

< Edellinen / Seuraava >

Asenna Evernote-pienoisohjelma Androidiin

Evernote-pienoisohjelmalla voit luoda muistiinpanoja nopeammin käynnistämällä Evernoten mistä tahansa kohtaa aloitusnäyttöä.

Evernote-pienoisohjelman määrittäminen

Evernote-pienoisohjelma sisältyy Evernote Androidille -asennukseen.

Evernote-pienoisohjelman lisääminen Androidiin
  1. Etsi aloitusnäytöstä tyhjä paikka ja paina pitkään.
  2. Napauta Pienoissovellukset-välilehteä.
  3. Paikanna Evernote-pienoisohjelman asetukset.
  4. Pidä valitsemaasi pienoisohjelma painettuna ja vedä se aloitusnäyttöösi.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en näe listapienoissovellusta?

Jos käytät uutta Evernotea Androidille, ainoat tällä hetkellä käytettävissä olevat pienoissovellukset ovat toimintorivi, yhden toiminnon pienoissovellus ja yksinkertainen muistiinpanopienoissovellus. Listapienoissovellus on tulossa myöhemmissä julkaisuissa.

Miten asennan Evernote-pienoisohjelman suoraan Play Storesta?

Evernote-pienoisohjelma kuuluu Evernote-sovellukseen (versio 7.2 ja uudempi).

Avainsanat:

• android
  • android-pienoissovellus
  • luo lukitusta
  • lukitusnäyttö
  • lukittu näyttö
  • pikamuistiinpano
  • vimpain