Lähetä viestejä Work Chatilla

< Edellinen / Seuraava >

Lähetä viestejä Work Chatilla

Work Chatilla voit lähettää viestejä muille Evernoten käyttäjille nopeasti ja helposti. Vaikka Work Chat on loistava tapa jakaa ideoita nopeasti ja tehdä yhteistyötä jaettujen muistiinpanojen ja muistikirjojen parissa, sen tarkoitus ei ole korvata muita keskustelusovelluksia.

Lähetä Work Chat -viesti

Voit lähettää viestin Work Chatilla noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta + Uusi keskustelu -painiketta viestiluettelon ylälaidasta.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta + Uusi keskustelu -painiketta viestiluettelon ylälaidasta.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

The new Evernote for iOS
    1. Napauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).
    Older version of Evernote for iOS
    1. Napauta Tili-välilehteä ja napauta sitten Work Chat.
    2. Kosketa +-painiketta.
  • Android

Uusi Evernote Androidille

1. Napauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Vanhempi Evernote Androidille

1. Napauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Kosketa +-painiketta.
  • Web

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Note: Work Chat on käytettävissä vain Evernote Webin vanhemmassa versiossa. Uusi Evernote Web ei tue Work Chatiä.

Kutsu ihmisiä keskusteluun

Voit keskustella useiden ihmisten kanssa yhdessä viestisäikeessä. Voit kutsua ihmisiä keskusteluun syöttämällä heidän sähköpostiosoitteensa tai valitsemalla ehdotettujen työtovereiden luettelosta (Evernote Business). Voit keskustella mm. seuraavanlaisten ihmisten kanssa:

• Aiemmat Evernote-yhteystiedot, joiden kanssa olet keskustellut
  • Työtoverit tiimisi Evernote Business -tililtä (vain Evernote Business)
  • Yhteystiedot tietokoneen tai laitteen osoitekirjasta (tuki: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad ja iPod touch)
  • Gmailin yhteystiedot (tuki: Windows, Web, Android, iPhone, iPad ja iPod touch)
  • Outlookin yhteystiedot  (vain Windows)

Huomautus: jotta voit näyttää Evernotessa luettelon minkään yhteystietoluettelon sisältämistä vastaanottajista ja heidän profiilikuvansa, sinun on myönnettävä Evernotelle lupa käyttää näitä luetteloita. Näitä yhteystietoja ei tallenneta Evernoten palvelimille.

Work Chat -kutsut ja -ilmoitukset

Kun olet kutsunut jonkun keskusteluun, hän saa laitteeseen ilmoituksen ja Work Chat -merkin. Jos vastaanottajalla ei ole Evernote-tiliä, hän saa sähköpostiviestin tai tekstiviestin*, jossa ilmoitetaan, että hän on saanut sinulta Work Chat -viestin. Hän voi valintansa mukaan joko rekisteröityä tai kirjautua sisään Evernoteen keskustellakseen kanssasi.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, onko puhelinnumero tai sähköpostiosoite yhdistetty keskustelun vastaanottajan tiliin. Jos hänellä on jo Evernote-tili ja lähetät viestin puhelinnumeroon tai sähköpostiin, jota ei ole yhdistetty tälle tilille, hän voi lisätä nämä uudet yhteystiedot olemassa olevalle tililleen ja nähdä viestisi.

Huomautus: tekstiviestikutsu ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Kutsun hyväksyminen

Kun vastaanottaja hyväksyy keskustelukutsun, hänen näyttöönsä tulee ilmoitus ilmoitus aina, kun lähetetään uusi viesti. Näissä ilmoituksissa kerrotaan lähettäjän nimi sekä viestin ensimmäiset sanat tai rivit. Se, miltä nämä ilmoitukset näyttävät ja kauanko ne pysyvät näytössä, riippu siitä, mitä Evernote-tuotetta käytät.

Näytä aiempi keskustelu tai jatka sitä

Valitse navigointivalikosta Work Chat nähdäksesi luettelon aiemmista Work Chat -säikeistä, joihin olet osallistunut. Etsi olemassa oleva keskustelu ja lisää siihen uusi viesti.

Huomautus: poistamasi Work Chat -viestit poistetaan ainoastaan omalta tililtäsi. Keskustelu on edelleen muiden keskustelun osallistujien nähtävissä.

Avainsanat:

• keskustelu
  • lähetä keskustelu
  • lähetä viesti