Käytä Work Chatia

< Edellinen / Seuraava >

Käytä Work Chatia

Work Chatilla voit lähettää viestejä muille Evernoten käyttäjille nopeasti ja helposti ja tehdä yhteistyötä jaettujen muistiinpanojen ja muistikirjojen parissa. Work Chatin tarkoitus ei ole korvata muita keskustelusovelluksia.

Lähetä Work Chat -viesti

Voit lähettää viestin Work Chatilla noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta + Uusi keskustelu -painiketta viestiluettelon ylälaidasta.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta + Uusi keskustelu -painiketta viestiluettelon ylälaidasta.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

The new Evernote for iOS
    1. Napauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).
    Older version of Evernote for iOS
    1. Napauta Tili-välilehteä ja napauta sitten Work Chat.
    2. Kosketa +-painiketta.
  • Android

1. Napauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Kosketa +-painiketta.
  • Web

1. Napsauta navigointivalikossa Work Chat.
    2. Napsauta Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Note: Work Chat on käytettävissä vain Evernote Webin vanhemmassa versiossa. Uusi Evernote Web ei tue Work Chatiä.

Kutsu ihmisiä keskusteluun

Voit lisätä keskusteluun useita osallistujia. Koska Work Chatit ovat yksityisiä sinulle ja sen osallistujille, kun olet aloittanut keskustelun, vain osallistujat näkevät keskustelut. Jos päätät lisätä uusia keskusteluja, luodaan uusi keskustelu. Voit kutsua ihmisiä uuteen keskusteluun syöttämällä heidän nimensä kirjoittamalla ne tai valitsemalla ne työtovereiden nimiehdostuksista.

Voit myös keskustella henkilökohtaisissa yhteistietoluetteloissa olevien henkilöiden kanssa:

• Aiemmat Evernote-yhteystiedot, joiden kanssa olet keskustellut tai jakanut muistiinpanoja
  • Työtoverit yrityksesi Evernote Business -tililtä (vain Evernote Business)
  • Yhteystiedot tietokoneen tai laitteen osoitekirjasta (tuki: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad ja iPod touch)
  • Gmailin yhteystiedot (tuki: Windows, Web, Android, iPhone, iPad ja iPod touch)
  • Outlookin yhteystiedot  (vain Windows)

Huomautus: jotta voit näyttää Evernotessa luettelon minkään yhteystietoluettelon sisältämistä vastaanottajista ja heidän profiilikuvansa, sinun on myönnettävä Evernotelle lupa käyttää näitä luetteloita. Näitä yhteystietoja ei tallenneta Evernoten palvelimille.

Work Chat -kutsut ja -ilmoitukset

Kun olet kutsunut jonkun keskusteluun, hän saa tietokoneeseen tai laitteeseen ilmoitukseksi ponnahdusikkunan ja Work Chat -merkin. Jos vastaanottajalla ei ole Evernote-tiliä, hän saa sähköpostiviestin tai tekstiviestin*, jossa ilmoitetaan, että hän on saanut sinulta Work Chat -viestin. Hän voi valintansa mukaan joko rekisteröityä tai kirjautua sisään Evernoteen nähdäkseen jaetun muistikirjan ja keskustellakseen kanssasi.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, onko puhelinnumero tai sähköpostiosoite yhdistetty keskustelun vastaanottajan tiliin. Jos hänellä on jo Evernote-tili ja lähetät viestin puhelinnumeroon tai sähköpostiin, jota ei ole yhdistetty tälle tilille, hän voi lisätä nämä uudet yhteystiedot olemassa olevalle tililleen ja nähdä viestisi.

Huomautus: tekstiviestikutsu ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Kutsun hyväksyminen

Kun vastaanottaja hyväksyy keskustelukutsun, hänen näyttöönsä ponnahtaa ilmoitus aina, kun lähetetään uusi keskustelu. Näissä ilmoituksissa kerrotaan lähettäjän nimi sekä viestin ensimmäiset sanat tai rivit. Se, miltä nämä ilmoitukset näyttävät ja kauanko ne pysyvät näytössä, riippu siitä, mitä Evernote-tuotetta käytät.

Näytä aiempi keskustelu tai jatka sitä

Valitse navigointivalikosta Work Chat nähdäksesi luettelon aiemmista Work Chateista, joihin olet osallistunut. Etsi olemassa oleva keskustelu ja lisää siihen uusi viesti. Voit poistaa keskustelun mutta pidä mielessä, että et enää voi käyttää muistiinpanoa tai mitään sen sisältämiä viittauksia jaettuihin muistiinpanoihin.

Huomautus: poistamasi Work Chatit poistetaan ainoastaan omalta tililtäsi. Keskustelu on edelleen muiden keskustelun osallistujien nähtävissä.

Avainsanat:

• keskustelu
  • lähetä keskustelu
  • lähetä viesti