Work Chatin pika-aloitus

< Edellinen / Seuraava >

Work Chatin pika-aloitus

Work Chatilla voit kommunikoida muiden kanssa ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä poistumatta Evernotesta. Jaa ajatuksia kenen tahansa kanssa, vaikka he eivät vielä käyttäisi Evernotea.

Lähetä viesti Work Chatissä

Aloita Work Chat yhden tai useamman henkilön kanssa.

• Mac ja Windows

Uusi Evernote Macille ja Windowsille: Valitse navigointivalikosta Work Chat ja napsauta sitten Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhemmat Mac- ja Windows-versiot: valitse Uusi keskustelu Evernoten työkaluriviltä.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Evernoten uusi iOS-versio: Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta, napauta Work Chat ja napauta sitten Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi iOS-versio: Avaa Tili-välilehti, napauta Work Chat ja napauta sitten vihreää plus-painiketta (+).

• Android

Evernoten uusi Android-versio: Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta, napauta Work Chat ja napauta sitten Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi Android-versio: Valitse Work Chat navigointivalikosta ja napauta sitten Uusi keskustelu.

• Web

Valitse Work Chat -painike (puhekupla ja nuoli) ja napsauta sitten Work Chat -painiketta keskusteluluettelon oikeasta yläkulmasta.

Huomautus: käytettävissä vain Evernote Webin vanhemmassa versiossa. Uusi Evernote Web ei tue Work Chatia.

Avainsanat:

• keskustelu
  • tee yhteistyötä
  • muokkaa ja kutsu
  • oikeudet
  • lähetä keskustelu
  • lähetä viesti
  • jaa muistiinpanoja
  • muistiinpanojen jakaminen
  • näytä ja muokkaa
  • work chat