Work Chatin pika-aloitus

< Edellinen / Seuraava >

Work Chatin pika-aloitus

Work Chatilla voit kommunikoida muiden kanssa ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä poistumatta Evernotesta. Jaa muistiinpanoja, muistikirjoja ja ajatuksia kenen tahansa kanssa, vaikka he eivät vielä käyttäisi Evernotea.

Kun olet jakanut muistiinpanon tiimisi kanssa, näet kuka muu katselee tai muokkaa sitä tietyllä hetkellä ja voit aloittaa keskustelun hänen kanssaan.

Aloita Work Chat 3 vaiheella:

Vaiheen 1 nimi

Luo uusi Work Chat

Näyttökuva Work Chat -kuvakkeesta iOS:ssä

Aloita Work Chat yhden tai useamman henkilön kanssa.

1. Paikanna ja valitse Work Chat -painike tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Mac ja Windows

The new Evernote for Mac and Windows: Select Work Chat from the navigation menu, then click the New Chat button (pencil in a square).

Evernoten vanhemmat Mac- ja Windows-versiot: valitse Uusi keskustelu Evernoten työkaluriviltä.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Evernoten uusi iOS-versio: Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta, napauta Work Chat ja napauta sitten Uusi keskustelu -painiketta (kynä neliössä).

Evernoten vanhempi iOS-versio: Avaa Tili-välilehti, napauta Work Chat ja napauta sitten vihreää plus-painiketta (+).

• Android

Valitse Work Chat navigointivalikosta ja napauta sitten Uusi keskustelu.

• Web

Valitse Work Chat -painike (puhekupla ja nuoli) ja napsauta sitten Work Chat -painiketta keskusteluluettelon oikeasta yläkulmasta.

Huomautus: käytettävissä vain Evernote Webin vanhemmassa versiossa. Uusi Evernote Web ei tue Work Chatia.

2. Anna yhden tai useamman vastaanottajan sähköpostiosoite ja valitse tai napauta sitten Lähetä.

Vaiheen 2 nimi

Jaa muistiinpano Work Chatissa

Näyttökuva jakamisesta Work Chatissa

Yksittäisen muistiinpanon jakaminen Work Chatissa:

1. Valitse muistiinpano muistiinpanoluettelosta.
  2. Valitse Jaa (Mac ja Windows) tai napauta Jaa-painiketta (Android ja iPhone, iPad sekä iPod touch).
  3. Valitse Kutsu joku (Evernoten uusi iOS-versio) ja määritä käyttöoikeustasoksi "Voi muokata ja kutsua", "Voi muokata" tai "Voi katsella".
  4. Varmista, että viestille on vähintään yksi vastaanottaja, kirjoita viesti ja napsauta tai napauta Lähetä.

Vaiheen 3 nimi

Näe kuka lukee jaettuja muistiinpanojasi

Läsnäolo Work Chatissa

Kun olet jakanut muistiinpanon, näet lukeeko tai muokkaako kukaan kyseistä muistiinpanoa millään hetkellä.

Avainsanat:

• keskustelu
  • tee yhteistyötä
  • muokkaa ja kutsu
  • oikeudet
  • lähetä keskustelu
  • lähetä viesti
  • jaa muistiinpanoja
  • muistiinpanojen jakaminen
  • näytä ja muokkaa
  • work chat