Muistutusten lisääminen tehtävään

< Edellinen / Seuraava >

Muistutusten lisääminen tehtävään

Tehtävämuistutuksilla voit asettaa päivän ja ajan muistutusilmoitukselle. Voit lisätä kuhunkin tehtävään enintään viisi muistutusta.Kun lisäät muistutuksen tehtävään, saat sovelluksessa ilmoituksen valitsemasi päivän ja ajan saapuessa (jos ilmoitukset ovat käytössä).

Jos tehtävällä on muistutus, sen vieressä on pieni kellokuvake.

Huomautus: tämä ominaisuus on käytettävissä vain Personal, Professional ja Teams -tilauksilla.

Tehtävämuistutuksen lisääminen

Lisää tehtävään muistutus noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Avaa tehtäväeditori napsauttamalla mitä tahansa kohtaa tehtävän otsikossa ja napsauta sitten plus-merkillä varustettua kellopainiketta tehtävän nimen oikealta puolelta. Valitse esiasetettu aikajakso tai napsauta kalenterissa päivämäärää valitaksesi tietyn päivämäärän.

• Windows

Avaa tehtäväeditori napsauttamalla mitä tahansa kohtaa tehtävän otsikossa ja napsauta sitten plus-merkillä varustettua kellopainiketta tehtävän nimen oikealta puolelta. Valitse esiasetettu aikajakso tai napsauta kalenterissa päivämäärää valitaksesi tietyn päivämäärän.

• iOS

Avaa tehtäväeditori napauttamalla mitä tahansa kohtaa tehtävän otsikossa ja napauta sitten plus-painikkeella varustettua kelloa näppäimistön yläpuolella olevalta työkaluriviltä. Valitse esiasetettu aikajakso tai napauta Valitse aika valitaksesi tietyn päivämäärän ja ajan.

• Android

Avaa tehtäväeditori napauttamalla mitä tahansa kohtaa tehtävän otsikossa ja napauta sitten plus-painikkeella varustettua kelloa näppäimistön yläpuolella olevalta työkaluriviltä. Valitse esiasetettu aikajakso tai napauta Valitse aika valitaksesi tietyn päivämäärän ja ajan.

• Web

Avaa tehtäväeditori napsauttamalla mitä tahansa kohtaa tehtävän otsikossa ja napsauta sitten plus-merkillä varustettua kellopainiketta. Valitse esiasetettu aikajakso tai napsauta kalenterissa päivämäärää valitaksesi tietyn päivämäärän.

Tehtävien oletusmuistutukset

Voit ottaa käyttöön oletustehtävämuistutukset, jolloin Evernote määrittää muistutukset automaattisesti, kun lisäät tehtävään määräpäivän ja -ajan.

Oletusmuistutukset on asetettu oletuksena määräpäivälle, mutta voit myös valita enintään 5 ennalta määrättyä ajanjaksoa, jolloin haluat saada muistutuksen.

Ota oletustehtävämuistutukset käyttöön noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

1. Napsauta Asetukset-painiketta (hammasratas) nimesi vierestä vasemman navigointivalikon ylälaidasta.
    2. Siirry kohtaan Asetukset > Tehtävät ja valitse ruutu kohdan Automaattiset tehtävämuistutukset vierestä.
    3. Valitse yksi tai useampi ajanjakso, jolloin haluat saada muistutusilmoituksia (enintään 5).
  • Windows

1. Napsauta Asetukset-painiketta (hammasratas) nimesi vierestä vasemman navigointivalikon ylälaidasta.
    2. Siirry kohtaan Asetukset > Tehtävät ja valitse ruutu kohdan Automaattiset tehtävämuistutukset vierestä.
    3. Valitse yksi tai useampi ajanjakso, jolloin haluat saada muistutusilmoituksia (enintään 5).
  • iOS

1. Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta.
    2. Napauta hammasrataskuvaketta valikon oikeassa yläkulmassa ja valitse Tehtävät > Oletustehtävämuistutukset.
    3. Kytke Oletusmuistutukset päälle.
    4. Napauta Määräaikaan muokataksesi ennalta määrättyä ajanjaksoa tai napauta Lisää toinen muistutus valitaksesi ajanjakson uudelle muistutukselle (enintään 5).
  • Android

1. Avaa valikko napauttamalla kolmea viivaa vasemmasta alanurkasta.
    2. Napauta hammasrataskuvaketta valikon oikeassa yläkulmassa ja valitse Tehtävät > Oletustehtävämuistutukset.
    3. Kytke Oletusmuistutukset päälle.
    4. Napauta Määräaikaan muokataksesi ennalta määrättyä ajanjaksoa tai napauta Lisää toinen muistutus valitaksesi ajanjakson uudelle muistutukselle (enintään 5).
  • Web

1. Napsauta Asetukset-painiketta (hammasratas) nimesi vierestä vasemman navigointivalikon ylälaidasta.
    2. Siirry kohtaan Asetukset > Tehtävät ja valitse ruutu kohdan Automaattiset tehtävämuistutukset vierestä.
    3. Valitse yksi tai useampi ajanjakso, jolloin haluat saada muistutusilmoituksia (enintään 5).

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan lisätietoja tehtävistä?

Lisätietoja saa kohdasta Tehtävät yleisesti.

Mikä on määräpäivän tarkoitus verrattuna tehtävämuistutukseen?

Määräpäivä tarkoittaa päivää, johon mennessä tehtävä tulee suorittaa. Tehtävästä riippuen määräpäivä ja tehtävämuistutus voivat olla samoja. Tässä on muutama esimerkki tapauksista, joissa voisit käyttää jompaa kumpaa tai molempia:

• "Täytä veroilmoitus" -tehtävän määräpäivä on 15. huhtikuuta. Aseta muutama tehtävämuistutus ennen tätä päivää, jotta voit pitää tulevan määräpäivän.
  • "Soita äidille" -tehtävällä ei välttämättä ole määräpäivää, mutta voit lisätä tehtävämuistutuksen ilmoittamaan, koska tehtävä tulisi suorittaa.
  • "Kirjoita ensimmäinen luku" -tehtävän määräpäivä on ensi viikolla, mutta et tarvitse muistutuksia kirjoittamisesta. (Tai ehkä tarvitset...)

Voinko lisätä tehtävään useamman kuin yhden muistutuksen?

Kyllä. Kullakin tehtävällä voi olla enintään viisi muistutusta.

Voinko lisätä toistuvan muistutuksen tehtävään?

Ei. Mutta lisäämällä muistutuksen toistuvaan tehtävään saat toistuvan muistutuksen kustakin toistoaikataulun määräpäivästä.

Miksi en saa ilmoituksia muistutuksista?

Sinun on otettava muistutukset käyttöön Evernotessa, jotta saat tehtävämuistutusilmoituksia. Lisätietoja on kohdassa Ilmoitusten ottaminen käyttöön Evernotessa.

Mitä tehtävämuistutuksilleni tapahtuu, jos peruutan tilaukseni?

Ne tehtävämuistutukset säilyvät, jotka lisäsit ennen tilauksen peruuttamista, ja saat niistä ilmoituksen. Et kuitenkaan voi lisätä tai muokata muistutuksia uudessa tai olemassa olevassa tehtävässä.