Näytä kaikki tehtävät yhdessä paikassa

< Edellinen / Seuraava >

Näytä kaikki tehtävät yhdessä paikassa

Tehtävät sijaitsevat Evernotessa muistiinpanojen sisällä, joten sinulla saattaa olla kymmeniä tehtäviä kymmenissä muistiinpanoissa. Loimme Tehtävät-näkymän, johon pääset navigointipalkista, jotta näet kaikki tehtävät tililläsi riippumatta siitä, missä muistiinpanossa ne ovat. Kaikki tehtävään niin muistiinpanosta kuin tehtävänäkymästä tekemäsi muutokset päivitetään kaikkialla.

Huomautus: tämä ominaisuus on käytettävissä vain Personal, Professional ja Teams -tilauksilla.

Navigoi Tehtävät-näkymää

Tehtävät-näkymässä on neljä välilehteä, jotka esittävät tehtäväsi organisoituna ja järjesteltynä eri tavoilla.

• Omat tehtävät - tällä välilehdellä näet kaikki tehtävät, jotka olet luonut itsellesi, ja kaikki tehtävät, jotka muut ovat määränneet sinulle. Tehtävät, jotka luot ja määräät muille, eivät näy tällä välilehdellä, vaan ne näkyvät Määrätty-välilehdeltä. Tehtävät luetellaan oletuksena olennaisuuden mukaan. Voit järjestellä tehtävät tehtävän nimen, määräpäivän, päivityspäivän tai luomispäivän mukaan napauttamalla tai napsauttamalla Järjestelyperuste...-painiketta.
  • Määrätty - tällä välilehdellä näet kaikki tilisi tehtävät sen mukaan, kenelle ne on määrätty: Määräämäni, Määrätty minulle, Määrätty muille tai Määräämättä.
  • Muistiinpanot - tällä välilehdellä näet kaikki tililläsi olevat tehtävät sen mukaan, mihin muistiinpanoon ne kuuluvat. Voit järjestellä muistiinpanot nimen, päivityspäivän tai luomispäivän mukaan napauttamalla tai napsauttamalla Muistiinpanojen järjestelyperuste... -painiketta. Voit myös valita, kiinnitetäänkö oletustehtävämuistiinpano luettelon ylälaitaan järjestelyvaihtoehdosta riippumatta.
  • Määräpäivät - tällä välilehdellä näet kaikki tililläsi olevat tehtävät niiden määräpäivän perusteella. Tämä välilehti sisältää tehtävät, jotka olet luonut ja/tai määrännyt muille, sekä tehtävät, jotka on määrätty sinulle.

Näet myös suoritetut tehtävät Tehtävät-näkymässä. Napsauta pöytätietokoneella Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeasta yläkulmasta ja valitse Näytä suoritetut. Napauta mobiililaitteessa Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) oikeasta yläkulmasta, napauta Näyttöasetukset ja valitse sitten Näytä suoritetut tehtävät. Suoritetut tehtävät ovat harmaita, ja niiden teksti on yliviivattu.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan lisätietoja tehtävistä?

Lisätietoja saa kohdasta Tehtävät yleisesti.

Voinko poistaa Tehtävät navigointivalikosta?

Ei.

Voinko määrittää sovelluksen avautumaan suoraan Tehtävät-näkymään?

Ei.

Mitä tapahtuu Tehtäville, jos peruutan tilaukseni?

Tehtävät-näkymä on edelleen näkyvissä sovelluksessa, vaikka peruuttaisit tilauksesi. Voit esittää sinulle muiden määräämät tehtävät Määrätty-välilehdellä ja vuorovaikuttaa niihin siellä. Mutta Omat tehtävät, Muistiinpanot ja Määräpäivät -välilehtien käyttö edellyttää, että tilaat Evernoten.