Tehtävän luominen

< Edellinen / Seuraava >

Tehtävän luominen

Luo tehtäviä Evernotessa pitääksesi kirjaa tehtäväluettelosta. Tehtävät pidetään yhdessä projekti-ideoiden, kokousmuistiinpanojen ja tärkeiden asiakirjojen kanssa. Tai voit pitää sekalaisia tehtäviä oletustehtävämuistiinpanossa suorittaaksesi tai järjestelläksesi ne myöhemmin.

Tehtävän luominen

Luo tehtävä noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

• Muistiinpanossa: napsauta Lisää-painiketta muokkaustyökaluriviltä ja napsauta sitten Tehtävä. Voit myös kirjoittaa Cmd + T näppäimistöllä lisätäksesi tehtävän nopeasti.
    • Tehtävät-näkymästä: napsauta Lisää uusi tehtävä -painiketta (valintamerkki ja plus-merkki) oikeasta yläkulmasta.
    • + Uusi -painikkeesta: Napsauta nuolta vihreän + Uusi -painikkeen vierestä ja napsauta Tehtävä.

Huomautus: muistiinpanon ulkopuolella luodut tehtävät tallennetaan oletustehtävämuistiinpanoon, ellet valitse toista muistiinpanoa.

• Windows

• Muistiinpanossa: napsauta Lisää-painiketta muokkaustyökaluriviltä ja napsauta sitten Tehtävä. Voit myös kirjoittaa Alt + T näppäimistöllä lisätäksesi tehtävän nopeasti.
    • Tehtävät-näkymästä: napsauta Lisää uusi tehtävä -painiketta (valintamerkki ja plus-merkki) oikeasta yläkulmasta.
    • + Uusi -painikkeesta: Napsauta nuolta vihreän + Uusi -painikkeen vierestä ja napsauta Tehtävä.

Huomautus: muistiinpanon ulkopuolella luodut tehtävät tallennetaan oletustehtävämuistiinpanoon, ellet valitse toista muistiinpanoa.

• iOS

• Muistiinpaossa: napauta Lisää-painiketta (plus-merkki) muokkaustyökaluriviltä ja napauta sitten Tehtävä.
    • Muistiinpanon ulkopuolella: napauta vihreän + Uusi -painikkeen vieressä olevaa nuolta ja napauta sitten Tehtävä.

Huomautus: muistiinpanon ulkopuolella luodut tehtävät tallennetaan oletustehtävämuistiinpanoon, ellet valitse toista muistiinpanoa.

• Android

• Muistiinpaossa: napauta Lisää-painiketta (plus-merkki) muokkaustyökaluriviltä ja napauta sitten Tehtävä.
    • Muistiinpanon ulkopuolella: napauta vihreän + Uusi -painikkeen vieressä olevaa nuolta ja napauta sitten Tehtävä.

Huomautus: muistiinpanon ulkopuolella luodut tehtävät tallennetaan oletustehtävämuistiinpanoon, ellet valitse toista muistiinpanoa.

• Web

• Muistiinpanossa: napsauta Lisää-painiketta muokkaustyökaluriviltä ja napsauta sitten Tehtävä.
    • Tehtävät-näkymästä: napsauta Lisää uusi tehtävä -painiketta (valintamerkki ja plus-merkki) oikeasta yläkulmasta.
    • + Uusi -painikkeesta: Napsauta nuolta vihreän + Uusi -painikkeen vierestä ja napsauta Tehtävä.

Huomautus: muistiinpanon ulkopuolella luodut tehtävät tallennetaan oletustehtävämuistiinpanoon, ellet valitse toista muistiinpanoa.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan lisätietoja tehtävistä?

Lisätietoja saa kohdasta Tehtävät yleisesti.

Voinko luoda tehtävän, joka ei liity muistiinpanoon?

Et. Tehtävät ei ole itsenäinen ominaisuus vaan niiden on liityttävä muistiinpanoon. Jos sinulla on sekalaisia tai lajittelemattomia tehtäviä, jotka eivät liity minkään tililläsi olevan muistiinpanon asiayhteyteen, suosittelemme käyttämään oletustehtävämuistiinpanoa niiden yleissijaintina.

Voinko lisätä avainsanan tehtäväään?

Et. Avainsanan lisäämistä tehtävään ei tueta tällä hetkellä.

Voinko luoda toistuvan tehtävän?

Kyllä. Ohjeet ovat kohdassa Ajasta toistuva tehtävä.

Onko tehtävillä pikanäppäimiä?

Voit lisätä uuden tehtävään muistiinpanoon npeasti painamalla Cmd + T (Mac) tai Alt + T (Windows). Pikanäppäimet ovat käytettävissä vain työpöytäsovelluksissa, ei Evernote Webissä tai mobiililaitteissa.