Mukauta pikanäppäimiä

< Edellinen / Seuraava >

Mukauta pikanäppäimiä

Voit mukauttaa mitä tahansa yleisiä pikanäppäimiä parantaaksesi Evernoten toimintaa kohdallasi. Jos sinulla on Personal-, Professional- tai Teams-tilaus, voit mukauttaa muitakin pikanäppäimiä.

Yleiset pikanäppäimet

Yleisillä pikanäppäimillä voit käynnistää tiettyjä Evernote-toimintoja käyttämällä näppäinyhdistelmiä silloinkin, kun Evernote on taustalla. Tällä hetkellä voit mukattaa viittä yleistä pikanäppäintä:

• Uusi muistiinpano -ikkuna
  • Liitä Evernoteen
  • Etsi Evernotesta
  • Avaa Evernote-avustaja
  • Kaappaa näyttö

Huomautus: tämä artikkeli viittaa vain pikanäppäimiin uudessa Evernotessa Macille ja uudessa Evernotessa Windowsille, versioissa 10.9 ja uudemmissa.

Mukauta pikanäppäimiö

Voit mukauttaa pikanäppäimiä siirtymällä kohtaan Ohje > Näppäinoikotiet valikkoriviltä tai painamalla Cmd + / (Mac) tai Ctrl + / (Windows) näppäimistöllä. Näppäinoikotiepaneeli liukuu auki sovelluksen oikeasta laidasta. Voit mukauttaa oikotietä kaksoisnapsauttamalla sitä ja kirjoittamalla uuden näppäinyhdistelmän. Se tallentuu automaattisesti.

Pikanäppäinpaneeli

Palauta oletukset

Voit palauttaa oletuspikanäppäimet napsauttamalla Lisää toimintoja -painiketta (kolme pistettä) näppäinoikotiepaneelissa ja napsauttamalla sitten Palauta oletukset.

Usein kysytyt kysymykset

Tuletteko lisäämään mukautettavia pikanäppäimiä tai sallimaan muiden olemassa olevien pikanäppäinten muokkauksen?

Kyllä. Tässä artikkelissa esitetään yhteenveto siitä, mitä tällä hetkellä voidaan mukauttaa, ja päivitämme sitä, kun uusia vaihtoehtoja tulee saataville.

Miksi pikanäppäimeni tekee jotain muuta kuin odotin?

Monilla sovelluksilla on yleisiä pikanäppäimiä, joten sinun kannattaa varmistaa, että käytät ainutlaatuista näppäinyhdistelmää, jota toinen sovellus ei käytä. Jos huomaat, että antamasi pikanäppäin käynnistää toisen sovelluksen tai suorittaa jonkin odottamattoman toiminnon, sinun tulisi selvittää ristiriidan syy ja korjata se.

Miksi haluamani pikanäppäin ei tallennu?

Sille voi olla useita syitä.

• Olet saattanut syöttää näppäinyhdistelmän, joka on jo käytössä. Tällöin saat virheilmoituksen, jossa kerrotaan, että toinen pikanäppäin käyttää valitsemaasi näppäinyhdistelmää. Palauta oletus napsauttamalla minne tahansa ja kokeile sitten uutta, ainutlaatuista näppäinyhdistelmää.
  • Olet saattanut syöttää virheellisen näppäinyhdistelmän. Näppäinyhdistelmässä on oltava yksi määrenäppäin (vaihto, cmd, ctrl, sarkain, option, Windows tms.) ja vähintään yksi muu kuin määrenäppäin (kirjain, numero, toimintopainike tms.).

Miksi en voi mukauttaa kaikkia pikanäppäimiä?

Kaikki Evernote-asiakkaat voivat mukauttaa yleisiä pikanäppäimiä. Asiakkaat, joilla on Personal-, Professional- tai Teams-tilaus, voivat mukauttaa muitakin pikanäppäimiä. Editoriin liittyvät pikanäppäimet, kuten kopiointi (Cmd/Ctrl+C) ja lisääminen (Cmd/Ctrl+V), sekä tekstin muotoilupikanäppäimet, kuten lihavointi (Cmd/Ctrl+B), eivät ole muokattavissa.