Evernote tehostaa tuotantoa tien päällä

5 tapaa jatkaa töitä missä tahansa

Evernote tekee helpoksi pysyä tuotteliaana tien päällä. Kun olet liikkeellä – hoitamassa tehtäviä, kokouksessa, tapahtumassa tai bussissa – on vaikea jatkaa töitä. Evernotella voit aloittaa projektin ja jatkaa sitä missä tahansa, silloinkin kun et ole verkossa.

1. Asenna Evernote kaikkiin laitteisiisi

Asenna Evernote kaikkiin laitteisisi – puhelimeen, kotitietokoneeseen, työläppäriin, tablettiin. Näin voit tallentaa kaikki ajatuksesi ja käyttää kaikkia muistiinpanojasi missä tahansa.

2. Tallenna muistiinpanot yhteen muistikirjaan nyt. Järjestele ne myöhemmin.

Ota tavaksi tallentaa kaikki kokousmuistiinpanot, kuittien kuvat, verkkoleikkeet ja äänitallenteet oletusmuistikirjaan, joka on valmiiksi Evernote-tililläsi. Näin sinun ei tarvitse järjestellä muistiinpanoja aina, kun laadit niitä. Kun olet päivän päätteeksi kotona (tai toimistossa) ja sinulla on muutama minuutti vapaata, voit järjestellä muistiinpanot siirtämällä niitä muihin muistikirjoihin tarpeen mukaan.

AMMATTILAISEN VINKKI

Jotta oletuskuistikirjasi olisi helpompi löytää muistiinpanoluettelosta, muuta sen nimeksi esim. SAAPUNEET. Aloita tavuviivalla ( - ) tai tähdellä ( * ) oletusmuistikirjan nimen alussa, jotta se näkyy muistikirjaluettelon yläosassa: *SAAPUNEET.

3. Työskentele tarvittaessa poissa verkosta

Koska Evernote säilyttää kaikkia muistiinpanojasi ja muistikirjojasi pilvipalvelussa, voit käyttää niitä millä tahansa Internetiin yhdistetyllä laitteella. Kun olet tien päällä ja Internet-yhteys puuttuu tai on epävakaa, määritä offline-muistikirjat puhelimessa tai tabletissa. Näin voit käyttää ja muokata muistiinpanojasi ja muistikirjojasi offline. Heti kun Internet-yhteys palautuu, kaikki päivitykset synkronoidaan, ja ne näkyvät kaikilla laitteilla. Voit jatkaa aloittamaasi työtä siitä, mihin jäit. Huomautus: Sinun ei tarvitse määrittää offline-muistikirjoja käyttäessäsi Evernote for Maciä tai Windowsia. Kunhan olet kirjautunut sovellukseen, voit käyttää Evernotea tavalliseen tapaan, ja muutokset synkronoidaan kun Internet-yhteys palautuu.

AMMATTILAISEN VINKKI

Tee offline-muistikirjosta oikoteitä. Näin voit käyttää lento- ja hotellitietoja, tapahtumien e-lippuja, kuponkien näyttökuvia ja kaikkea muuta, jonka haluat paikantaa nopeasti, nopeasti puhelimestasi.

4. Luo oikoteitä päästäksesi nopeasti tärkeisiin tietohiin

Luo oikoteitä, jotta pääset tärkeisiin tietoihin puhelimessa tai tabletissa nopeasti yhdellä napautuksella, Oikotiet on helppo määrittää Evernotessa ja synkronoida kaikissa laitteissa, ja ne vievät sinut suoraan usein käytettyihin muistiinpanoihin, muistikirjoihin, avainsanoihin ja tallennettuihin hakuihin ja suoraan oikotieosaan sivupalkissa.

AMMATTILAISEN VINKKI

Pysy tehtävien tasalla luomalla sellaisia avainsanoja kuin "tehtävä" ja "valmis", jotka voit lisätä toimenpiteitä vaativiin muistiinpanoihin. Lisää nämä tila-avainsanat oikoteihin päästäksesi nopeasti asioihin, jotka vaativat huomiotasi.

5. Pidä muistiinpanosi turvassa ja suojattuina

Jos aiot käyttää muistiinpanoja ja muistikirjoja mobiililaitteilla, on hyvä ajatus lisätä ylimääräinen suojauskerros. Evernote tarjoaa kahden vaiheen varmennuksen tilitason suojaukseen sekä salasanan ja Touch ID:n laitetason suojaukseen. Suosittelemme kytkemään kaikki Evernoten suojausominaisuudet päälle. Tämä ei salaa muistiinpanoja mutta tekee sisällön käytöstä paljon vaikeampaa, jos laite katoaa tai varastetaan.

LISÄTIETOJA

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id