Käytä Siriä Evernoten kanssa

< Edellinen / Seuraava >

Käytä Siriä Evernoten kanssa

Voit käyttää Evernotea Sirin avulla. Aktivoi Siri ja pyydä sitä suorittamaan tehtävä Evernotessa. Siri voi

• Luo uusi muistiinpano
  • luoda tehtäväluettelon sisältävän muistiinpanon
  • tehdä lisäyksiä olemassa olevaan muistiinpanoon
  • tehdä lisäyksiä olemassa olevaan tehtäväluetteloon
  • hakea muistiinpanoja Evernotessa

Huomautus: Evernoten uusi iOS-versio ei tue Sirin käyttöä.

Yleiskatsaus

Luo

Voit luoda uuden muistiinpanon Sirillä. Siri voi laatia tekstimuistiinpanojasi puheesi perusteella, joten kokeile jotain tällaista: "Hei Siri, luo Kokousideoita-muistiinpano Evernotessa."

Lisää

Sirillä voi lisätä tekstiä olemassa olevaan muistiinpanoon. Jos sinulla on jo muistiinpano tai tehtäväluettelo Evernotessa, voit pyytää Siriä lisäämään tekstiä. "Lisää Tilaa lounas Kokousideoihin Evernotessa."

Haku

Sirillä voit hakea muistiinpanoa Evernote-tilillä. Siri etsii muistiinpanon otsikot, muistikirjan nimet, avainsanojen nimet ja pinojen nimet. Siri ymmärtää myös päivämääräalueet, joten voit sanoa esimerkiksi "Näytä mitä muistiinpanoja loin Evernotessa viime viikolla" tai "Näytä mitä muistiinpanoja päivitin Evernotessa tänään".

Siri-oikotiet

Siri-oikoteillä voit luoda mukautettuja puhekomentoja nähdäksesi muistiinpanon, muistikirjan, työtilan tai tallennetun haun, luodaksesi uuden kamera- tai äänimuistiinpanon, kopioidaksesi muistiinpanolinkin leikepöydälle ja tulostaaksesi tämän hetkisen muistiinpanon.

Voit esimerkiksi luoda päivittäisen tehtäväluettelomusitiinpanon, jonka haluat avata kunkin päivän alussa. Määritä Siri-oikotie avaamaan tämä muistiinpano aina kun sanot: "Mihin tänään pitää keskittyä?"

Siri-oikotien tallentaminen:

1. Avaa muistiinpano, muistikirja, työtila tai tallennettu haku.
  2. Napauta Asetukset-valikkoa (kolme pistettä) oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Luo Siri-oikotie.
  4. Tallenna mukautettu puhekomento, jonka Siri tunnistaa.

Voit näyttää oikotieasetukset ja ehdotetut oikotiet avaamalla iOS:n Asetukset-sovelluksen ja siirtymällä kohtaan Siri & Haku > Evernote.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Sirin kanssa käytettävä tiettyjä komentoja tai tiettyä lauserakennetta?

Ei. Siri ymmärtää luonnollista kieltä.

Entä jos minulla on useita samannimisiä muistiinpanoja (esim. "Kokousmuistiinpanot")?

Jos Siri ei ole varma, mitä muistiinpanoa tarkoitat, se näyttää valittavaksi listan vastaavista tai aiheeseen liittyvistä muistiinpanoista.

Tukeeko Evernote Siriä Macissä?

Ei. Evernoten Mac-versio ei tue Sirin käyttöä.

Avainsanat:

• siri
  • siri-oikotiet
  • apple
  • ios
  • ios 12
  • ios 13
  • sanele
  • sanelu
  • puhekomento
  • äänimuistiinpanot
  • ääni