Mitä teet, jos epäilet, että Evernote-tiliäsi on käytetty ilman lupaa

Mitä teet, jos epäilet, että Evernote-tiliäsi on käytetty ilman lupaa
< Edellinen / Seuraava >

Mitä teet, jos epäilet, että Evernote-tiliäsi on käytetty ilman lupaa

Jos huomaat epäilyttäviä tapahtumia Evernote-tililläsi, turvaa se seuraavasti.

1. Vaihda salasanasi välittömästi

Siirry tiliasetusten Suojausyhteenveto-sivulle ja napsauta Vaihda salasana. Vahvista siellä, että tilin sähköpostiosoite on ajan tasalla, jotta sinulta ei jää saamatta tärkeitä sähköpostiviestejä Evernotelta, ja tarvitset sitä myös, jos tilisi on vahvistettava.

Käytä Evernotessa eri salasanaa kuin muilla sivustoilla, joihin kirjaudut. Näin sinun ei tarvitse olla huolissasi, että joku pääsisi Evernote-tilillesi, jos hän saa selville toisen sivuston salasanasi. Vältä sellaisten yksinkertaisten salasanojen käyttöä, jotka löytyvät sanakirjasta. Valitse sen sijaan mutkikas salasana, jossa on vähintään 8 merkkiä ja joka sisältää sekä isoja että pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Yhtä hyvä ratkaisu on valita vähintään 20 merkkiä pitkä lause. Salasanan hallintaohjelma voi auttaa molemmissa. Suosittelemme sellaisen käyttöä.

Muista pitää tilisi kirjautumistiedot yksityisinä. Evernoten työntekijä ei koskaan kysy salasanaasi.

2. Määritä 2 vaiheen tunnistus

Siirry tiliasetusten Suojausyhteenveto-sivulle ja ota kaksivaiheinen varmennus käyttöön. Kaksivaiheinen varmennus tarjoaa ylimääräisen suojauskerroksen ja voi suojella tiliäsi, vaikka salasanasi vaarantuisi. Lisätietoja >>

3. Peruuta luvattomien laitteiden ja sovellusten käyttöoikeudet

Siirry tiliasetusten Laitteet-sivulle ja tarkista, millä laitteilla on pääsy Evernote-tilillesi. Etsi laitteita, jotka eivät kuulu luetteloon tai joita et enää käytä, ja poista ne. Lisätietoja >>

Siirry tiliasetusten Sovellukset-sivulle ja tarkista, millä sovelluksilla on lupa käyttää tiliäsi. Poista ei-toivotut ja luvattomat sovellukset Peruuta käyttöoikeudet -toiminnolla.

4. Tarkista Evernote-tilisi käyttöhistoria

Siirry tiliasetusten Käyttöhistoria-sivulle ja tarkista tilisi kirjautumishistoria. Näet ne laitteet ja IP-osoitteet, jotka ovat kirjautuneet tilillesi viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja voit näin tunnistaa epäilyttävät toiminnot. Lisätietoja >>

Avainsanat:

hakkeroida

hakkeroitu

joku käyttää tiliäni

tili vaarantunut

vaarantuminen

vaarantuminen

suojaus

suojaa tili

lukitse tili

lukitse tili

tili on varastettu

varastettu tili

käyttää tiliäni

hakkeri

luvaton

havaittu uusi kirjautuminen