Epäilyttäviä tapahtumia Evernote-tililläsi

Jos huomaat epäilyttäviä tapahtumia Evernote-tililläsi, suosittelemme että toimit seuraavasti:

1. Vaihda salasanasi heti osoitteessa https://www.evernote.com/ForgotPassword.action. Valitse ainutkertainen salasana, jota et käytä toisilla sivustoilla.
  2. Tarkista tilisi käyttöoikeudet osoitteessa https://www.evernote.com/AuthorizedServices.action. Poista sellaisten sovellusten käyttöoikeudet, joita epäilet ja joita et tunne.
  3. Tehosta tilisi suojausta lisäämällä kaksivaiheinen todennus. Lue ohjeet osoitteesta https://help.evernote.com/hc/articles/208314238.

Lopuksi, älä koskaan jaa kirjautumistietojasi kenenkään kanssa. Tällaisia tilanteita voi tapahtua tileillä, joissa käytetään samaa salasanaa kuin muilla sivustoilla.

Avainsanat:

• hakkeroida
  • hakkeroitu
  • hakkeri
  • luvaton