Miten tarkistetaan, onko Evernotelta saatu sähköposti aito

Jokainen Evernoten lähettämä sähköposti on kryptografisesti allekirjoitettu ja lähetetty ilmoittamastamme IP-osoitteesta. Jos saat sähköpostin jostain alla luetellusta verkkotunnuksesta, voit luottaa siihen:

Evernote

• @evernote.com
  • @emails.evernote.com

Yinxiang Biji

• @yinxiang.com
  • @emails.yinxiang.com

Jos saat sähköpostin, joka näyttää tulevan Evernotesta mutta lähettäjän osoite ei ole mikään yllä luetelluista verkkotunnuksista, se ei ole meidän lähettämämme, ja sinun tulisi poistaa se.

Lisätietoja roskaposteista, jotka väittävät olevansa Evernotelta >>

Avainsanat:

• roskaposti
  • tietojenkalastus
  • tietoja kalastettu
  • valheellinen