Evernote til Chromebook

< Forrige / Næste >

Evernote til Chromebook

Chromebook-optimering

Evernote Android-appen er optimeret til Chromebook-enheder, uanset om denne er i bærbar eller tablet-tilstand. Det betyder at mere af dit indhold er synligt på Startsiden, ligesom du får klarere og mere intuitive menuer og et forbedret layout på tværs af appen, hvilket samlet set giver dig en mere skræddersyet oplevelse.

Selvom du altid kan få adgang til Evernote via en webbrowser, så giver Chromebook-appen en endnu bredere vifte af muligheder. Nogle af disse omfatter:

• Offlineadgang til noter
  • Lydoptagelse
  • Skitsering med en stylus
  • Beskyttelse med adgangskodelås

Den seneste Evernote-app til Chromebook kan installeres fra Google Play Store og er tilgængelig på Android 11+.

Bemærk: Brugere på Android 9 kan muligvis stadig bruge Evernote men vil ikke modtage de seneste app-opdateringer. For at opdatere til det nye Evernote til Android samt modtage de seneste optimerede forbedringer, anbefaler vi, at du opdaterer til Android 11, hvis det er muligt.

Nøgleord:

• evernote til chromebook
  • chromebook
  • laptop
  • android
  • optimeret