Opret og føj mærker til noter

< Forrige / Næste >

Opret og føj mærker til noter

Føj et mærke til en note

Mærker giver dig mulighed for at føje nøgleord til noter, hvilket gør, at de er nemmere at finde og gennemse, når du har mange af dem. Brug mærker når en note kan høre ind under mere end én kategori eller når du ønsker at filtrere resultater i en vis notesbog efter et nøgleord. Du kan også bruge mærker til at knytte noter til kategorier, minder eller placeringer.

Bemærk: Når du opretter nye mærker i Evernote Teams, så tilføjes de automatisk til det søgbare mærkebibliotek, der er tilgængeligt for hele teamet.

Føj et mærke til en note

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at tilføje et mærke til en note.

• Mac

The new Evernote for Mac
    1. Nederst i noten skal du klikke på knappen Tilføj mærke (mærke med plustegn).
    2. Begynd at skrive for at vælge et eksisterende mærke eller opret et nyt mærke.
    Older version of Evernote for Mac
    1. Øverst i noten skal du vælge Klik for at tilføje mærker.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    1. Nederst i noten skal du klikke på knappen Tilføj mærke (mærke med plustegn).
    2. Begynd at skrive for at vælge et eksisterende mærke eller opret et nyt mærke.
    Older version of Evernote for Windows
    1. Vælg Tilføj mærke... øverst i noten.
  • iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Åbn noten.
    2. Tryk på mærkeknappen øverst i noten.
    3. Tryk på et vilkårligt mærke for at anvende det i noten eller tryk på Nyt mærke for at tilføje et nyt mærke.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Åbn noten og tryk på infoknappen (bogstavet 'i').
    2. Tryk på plusknappen (+) for at tilføje et eksisterende mærke eller vælg Tilføj mærke for at tilføje et nyt mærke.
  • Android

The new Evernote for Android
    1. Åbn noten.
    2. Tryk på mærkeknappen øverst i noten.
    3. Tryk på et vilkårligt mærke for at anvende det i noten eller tryk på Nyt mærke for at tilføje et nyt mærke.
    Older version of Evernote for Android
    1. Åbn noten og tryk på infoknappen (bogstavet 'i').
    2. Vælg Tilføj mærke for at tilføje et nyt mærke.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Nederst i noten skal du klikke på knappen Tilføj mærke (mærke med plustegn).
    2. Begynd at skrive for at vælge et eksisterende mærke eller opret et nyt mærke.

Ældre version af Evernote Web

1. Klik på Nyt mærke... øverst i noten. Indtast derefter dit mærke/dine mærker eller vælg et eksisterende mærke.

Opret et mærke fra navigationsmenuen

Du kan også oprette og få vist mærker fra navigationsmenuen. Der er flere måder at gøre det på.

• Mac

• I navigationsmenuen skal du holde markøren over Mærker og klikke på tegnet +.
    • Fra navigationsmenuen skal du klikke på Mærker og derefter klikke på knappen Opret nyt mærke i øverste højre hjørne (mærke med +-tegn).
    • Hold Ctrl + Cmd + T nede på dit tastatur.
  • Windows

• I navigationsmenuen skal du holde markøren over Mærker og klikke på tegnet +.
    • Fra navigationsmenuen skal du klikke på Mærker og derefter klikke på knappen Opret nyt mærke i øverste højre hjørne (mærke med +-tegn).
    • Hold Ctrl + Alt + T nede på dit tastatur.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på Mærker for at åbne Mærker-visningen.
    3. Tryk på knappen Opret nyt mærke i øverste højre hjørne (mærke med +-tegn).
  • Android

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på Mærker for at åbne Mærker-visningen.
    3. Tryk på knappen Opret nyt mærke i øverste højre hjørne (mærke med +-tegn).
  • Web

• I navigationsmenuen skal du holde markøren over Mærker og klikke på tegnet +.
    • Fra navigationsmenuen skal du klikke på Mærker og derefter klikke på knappen Opret nyt mærke i øverste højre hjørne (mærke med +-tegn).

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om mærker?

Se venligst Oversigt over mærker for at få mere information.

Nøgleord:

• anvend et mærke
  • tilføj et mærke
  • tilføj mærke
  • mærker
  • mærk en note