Gennemgang af Evernote Teams-kontoopdatering

< Forrige / Næste >

Gennemgang af Evernote Teams-kontoopdatering

Når du opdaterer Evernote til den nyeste understøttede version bliver du bedt om at gennemgå en proces, der deler dine team-noter og individuelle noter i to separate konti. En gennemgang af opdateringsprocessen er beskrevet detaljeret nedenfor.

Besøg Opdater din Evernote Teams-konto for at få et bredt overblik over opdatering af din konto, herunder ofte stillede spørgsmål.

Trin Handling Skærmbillede
1 Indtast dine aktuelle login-oplysninger til Evernote Teams på loginskærmen. Loginskærm ved opdatering af Evernote Business-konto
2 Klik på Fortsæt på velkomstskærmen. Velkomstskærm ved opdatering af Evernote Business-konto
3 Læs og forstå de ændringer, der vil ske med din Evernote Teams-konto, og klik derefter på Adskil individuel og Teams. Informationsskærm ved opdatering af Evernote Business-konto
4 Vælg den konto, du gerne vil bruge, med den viste e-mailadresse, og klik derefter på Fortsæt.

Bemærk: Hvis du allerede har unikke team- og individuelle e-mailadresser med din Evernote Teams-konto hopper du over trin 5 og 6.
Skærm for valg af konto ved opdatering af Evernote Business-konto
5 Indtast en ny e-mailadresse for den konto, du ikke valgte i det forrige trin, og klik derefter på Fortsæt.

Bemærk: Denne e-mailadresse kan ikke allerede være tilknyttet en eksisterende Evernote-konto.
E-mailskærm ved opdatering af Evernote Business-konto
6 Hvis du ikke har en anden e-mailadresse, eller hvis den, du har, allerede er knyttet til en eksisterende Evernote-konto, så kan du bruge et midlertidigt login. For at bruge et midlertidigt login skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Brug midlertidigt login" og derefter klikke på Fortsæt.

Bemærk: Hvis du bruger et midlertidigt login bedes du venligst tilføje en e-mailadresse til denne konto så hurtigt som muligt for at sikre, at du kan modtage vigtige mails via din konto.
Skærm for midlertidigt login ved opdatering af Evernote Business-konto
7 Bekræft at den korrekte e-mailadresse er knyttet til hver konto. Bekræft ved at klikke på Ja, det ser fint ud.

Bemærk: Hvis du vælger Nej, start forfra vil du blive ført tilbage til starten af konto-opdelingsprocessen.
Bekræftelsesskærm ved opdatering af Evernote Business-konto
8 Angiv en adgangskode til din nyligt adskilte team-konto.

Bemærk: Den oprindelige adgangskode fra trin 4 forbliver tilknyttet den nyligt adskilte individuelle konto.
Adgangskodeskærm ved opdatering af Evernote Business-konto
9 Det kan tage et par minutter at opdatere dine konti, og i nogle tilfælde kan det endda tage længere tid. Du er velkommen til at lukke vinduet og vende tilbage senere. Opdateringsskærm for Evernote Business-konto
10 Klik på Fortsæt til Evernote for at komme til din Evernote Teams-konto. Bekræftelsesskærm ved opdatering af Evernote Business-konto