Bekræft din e-mailadresse med Evernote

< Forrige / Næste >

Bekræft din e-mailadresse med Evernote

Der findes visse scenarier, hvor Evernote kan bede dig om at bekræfte e-mailadressen på din konto. Nogle af disse scenarier omfatter:

• Når du anmoder om nulstilling af en adgangskode
  • Når du logger ind fra en ny enhed, et nyt land land eller en ny tidszone
  • Når du deler en note for første gang via e-mail
  • Når du konfigurerer enkeltlogon (kun Teams)

Hvis du modtager en af disse e-mails fra Evernote skal du klikke på linket i e-mailen inden for 30 minutter for at bekræfte din konto.

Hvis du ikke har foretaget nogen af disse handlinger eller mistænker eller bliver opmærksom på mistænkelig aktivitet på din Evernote-konto, så kan du besøge Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om uautoriseret adgang til din Evernote-konto? for at lære mere om hvordan du sikrer din konto.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bekræfte min e-mailadresse?

Ja. Hvis du modtager en anmodning om bekræftelse fra Evernote via e-mail, så låses din konto midlertidigt indtil du bekræfter din e-mailadresse.

Hvordan ved jeg om e-mailen fra Evernote er legitim?

Enhver e-mail som Evernote sender er kryptografisk signeret og sendt fra IP-adresser vi udgiver. Hvis du vil se en komplet liste over Evernotes e-mailadresser kan du besøge Sådan fastslår du om en e-mail du har modtaget fra Evernote er autentisk.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg ikke har foretaget mig noget, der normalt medfører en bekræftelsesmail?

Hvis du mistænker eller bliver opmærksom på mistænkelig aktivitet på din Evernote-konto, så kan du besøge Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om uautoriseret adgang til din Evernote-konto? for at lære mere om hvordan du sikrer din konto.