Abonner på Evernote Professional

< Forrige / Næste >

Abonner på Evernote Professional

Med Evernote Free, der er en gratis Evernote-konto, kan du indfange og gemme dine tanker og idéer uanset hvor eller hvornår du rammes af inspiration. Hvis du vil have mere ud af Evernote tilbyder vi ligeledes Evernote Personal, Professional og Teams. Få mere at vide >>

Du kan abonnere på Evernote Professional på følgende steder:

• Evernote.com
  • iTunes
  • Google Play

Hvis du vil tilmelde dig Evernote Teams kan du læse Sådan tilmelder du dig Evernote Teams.

Abonner via Evernote.com

Sådan abonnerer du på Professional via Evernote.com:

1. Gå til Evernote.com og vælg den ordning, der bedst opfylder dine behov.
  2. Indtast den e-mailadresse og adgangskode der er tilknyttet din nuværende Evernote-konto eller opret en ny konto.
  3. Afhængig af din region kan du vælge mellem følgende betalingsmuligheder: kredit- eller betalingskort, PayPal (tilgængelig i udvalgte lande) eller NetBanking (tilgængelig i udvalgte lande).

Abonner via iTunes

For at abonnere på Professional via iTunes skal du være logget på din Evernote-konto på en iOS-enhed, eller alternativt være logget ind i Mac App Store-versionen af Evernote på din computer.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på de tre linjer i nederste højre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på Opgrader.
    3. Vælg den ordning der bedst opfylder dine behov.
    4. Følg anvisningerne for at fuldføre din betaling via iTunes.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Vælg Konto > Vis muligheder for opgradering.
    2. Vælg den ordning der bedst opfylder dine behov.
    3. Følg anvisningerne for at fuldføre din betaling via iTunes.
  • Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Klik på Evernote i menulinjen på Mac og klik derefter på Kontooplysninger.
    2. Vælg den ordning der bedst opfylder dine behov.
    3. Følg anvisningerne for at fuldføre din betaling via iTunes.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Klik på dit navn øverst til venstre i appen og klik derefter på Kontooplysninger.
    2. Klik på Opgrader og vælg den ordning, der bedst opfylder dine behov.
    3. Følg anvisningerne for at fuldføre din betaling via iTunes.

Abonner via Google Play

For at købe Professional via Google Play skal du være logget ind på din Evernote-konto på en Android-enhed.

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
  2. Tryk på Opgrader.
  3. Vælg den ordning der bedst opfylder dine behov.
  4. Følg anvisningerne for at fuldføre din betaling via Google Play.

Nøgleord:

• køb
  • abonner
  • køb
  • premium
  • itunes
  • google play