Tilpas Opret-knappen

< Forrige / Næste >

Tilpas Opret-knappen

På iOS og Android kan du tilpasse Opret-knappen så den fungerer som du vil og du derved sikrer, at dine mest anvendte handlinger er lige ved hånden.

Bemærk: Muligheden for til at tilpasse Opret-knappen er kun tilgængelig på iOS og Android og kræver et Premium- eller Business-abonnement. Basic-kunder kan prøve denne funktion gratis i 14 dage.

Konfigurer Opret-knappen

Følg disse trin for at konfigurere Opret-knappen:

1. I Evernote skal du trykke på de tre vandrette linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
  2. Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Opret-knap.
  4. Vælg en knap-stilart.
  5. Vælg knap-handlingerne.
  6. Tryk på Gem ændringer.

Knap-stilarter

Der findes syv forskellige knap-stilarter, der hver har individuelle muligheder og konfigurationer. Standardknappen er tilgængelig for alle kunder, mens de andre knapper kræver et Premium- eller Business-abonnement.

Standardformet knap-stilart

Standardformet

Den standardformede knap-stilart, også kaldet + Ny-knap, giver dig mulighed for at vælge op til seks handlinger. Tryk på knappen + Ny for at afsløre dine valgte handlinger.

Standardknappen har unikke swipe-funktioner, som ingen af de andre knapper har. Når du swiper til højre på knappen (uden at trykke på den) kan du hurtigt åbne et tomt redigeringsværktøj til opgaver. Når du swiper til venstre kan du hurtigt oprette en ny, tom note.

Halvmåneformet knap-stilart

Halvmåneformet

Den halvmåneformede knap-stilart giver dig mulighed for at vælge op til fem handlinger. Tryk på knappen + for at afsløre dine valgte handlinger.

Kugleformet knap-stilart

Kugleformet

Den kugleformede knap-stilart giver dig mulighed for at vælge op til tre handlinger. Handlingerne er altid synlige i bunden af skærmen (undtagen selvfølgelig i redigeringsværktøjet til noter) og giver mulighed for hurtig adgang til dine handlinger med et enkelt tryk.

Opdelt knap-stilart

Opdelt

Den opdelte knap-stilart muliggør op til otte handlinger. + Ny note-delen af knappen opretter altid en ny, blank note. De resterende valgte handlinger er synlige når du trykker på pilen i højre side af knappen.

Tip: I denne stilart kan det være overflødigt at vælge “note”-handlingen, eftersom den store knap altid opretter en ny note. Ved at vælge de øvrige otte handlinger får du mulighed for at bruge alle ni handlinger i denne stilart.

Knap-stilart med form som en pandekagestak

Pandekagestak

Knap-stilarten med form som en pandekagestak giver dig mulighed for at vælge op til otte handlinger. Tryk på knappen + for at afsløre dine valgte handlinger.

Omvendt knap-stilart

Omvendt

Den omvendte knap-stilart giver dig mulighed for at vælge op til ni handlinger. Tryk på knappen + for at afsløre dine valgte handlinger.

Flydende knap-stilart

Flydende

Den flydende knap-stilart giver dig mulighed for at vælge op til syv handlinger. Tryk på knappen + for at afsløre dine valgte handlinger.

Bemærk: Den flydende +-knap kan ikke flyttes fra nederste højre hjørne.

Knap-handlinger

Når du vælger en knap-stilart kan du også vælge knap-handlinger. Antallet af knap-handlinger du kan vælge afhænger af den valgte knap-stilart. Følgende knaphandlinger er tilgængelige:

• Vedhæftning - Åbner dit operativsystems filvælger.
  • Lyd - Opretter en ny, tom note og påbegynder øjeblikkeligt en optagelse.
  • Kamera - Åbner kameraet i Evernote.
  • Note - Opretter en ny, tom note.
  • Scan - Åbner kameraet i Evernote.
  • Skitse - Åbner skitse-redigeringsværktøjer.
  • Opgave - Åbner det tomme redigeringsværktøj til opgaver.
  • Opgavenote - Opretter en ny note med en tom opgave i noteindholdet.
  • Skabelon - Åbner Evernote-skabelongalleriet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på handlingerne for min knap?

Opret knap-handlinger

Den rækkefølge som handlingerne er i (repræsenteret af det blå tal i en cirkel) bestemmer hvilken rækkefølge de vises i når du trykker. Tryk på handlingerne i den rækkefølge du vil have at de skal vises.

For standardknappen er handling 1 den store venstre knap, handling 2 er den store højre knap, og de resterende 4 handlinger er de små knapper fra venstre til højre.

For alle andre knapper vises handlinger i rækkefølge fra venstre til højre eller fra bund til top afhængig af stilarten.

Kan jeg konfigurere swipe-bevægelser for min knap?

Swipe-bevægelser kan på nuværende tidspunkt ikke tilpasses og er kun tilgængelige som en del af den standardiserede Opret-knap. Du kan ikke føje swipes til andre knap-formater.

Kan jeg ændre handlingens farve eller ikon?

Nej.

Kan jeg prøve at tilpasse min Opret-knap uden at abonnere på Evernote?

Ja. Du vil muligvis blive bedt om at prøve Opret knap-funktionen i 14 dage. Intet kreditkort kræves.

Nøgleord:

• opret note-knap
  • ny note-knap
  • opdelt note-knap
  • grøn knap